Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Oostenrijk - Karinthië - Velden am Wörthersee

Vraagprijs € 699.000

Vraagprijs € 699.000

Woonhuis te koop in Oostenrijk - Karinthië - Velden am Wörthersee - € 699.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Exclusief huis met bedrijfsconcept mogelijk:


Tot in de kern gesaneerd en gerenoveerd voormalig pension met prachtig uitzicht over Velden, de Wörthersee en de daarachterliggende bergketen de Karawanken.

Dit, aan de zonnige noordheuvel in het plaatsje Velden gelegen huis, met veel ruimte biedt potentiaal voor mensen met een visie en frisse ideeën.


Wij zouden ons verschillende bedrijfsconcepten hier goed voor kunnen stellen.
De combinatie van overnachtingen en workshops, cursussen, incentives voor specifieke doelgroepen zou een mogelijkheid voor ondernemers kunnen zijn.

Te denken valt onder andere aan:
Exclusieve kookcursussen, bezinningsgroepen, exclusieve ontwenningskliniek, schoonheidsbehandelcentrum, maar ook een taalstoomcursus, notarieel kantoor.


Het huis biedt verschillende kamers met (en suite) badkamers een prachtige open dakverdieping met woonkeuken. Diverse terrassen, balkons, tuin, wijnkelder, extra woning met aparte entree.


Verdere beschrijvingen kunnen wij u per mail doen toekomen.

Graag tot ziens in het mooie Karinthie


Edgar en Jorien van der Horst
Makelaar Karinthie


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Oostenrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Makelaar Karinthie
Göltschach 66
9161 Maria Rain
Oostenrijk

Contactpersoon: Firma Edgar & Jorien van der Horst
Tel. 0043-(0)650 2729 882
http://www.makelaar-karinthie.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Oostenrijk: 19 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij uw emigratie- en bemiddelingsburo in Oostenrijk: Al meer dan 12 jaar begeleiden wij potentiele Nederlandstalige emigranten en bemiddelen wij voor onze klanten bij verschillende makelaars, banken, verzekeraars, accountants, notarissen en advocaten, in Oostenrijk. Daarnaast adviseren wij en verstrekken wij informatie over scholing, werk en wonen in Oostenrijk. Wij wonen en werken al meer dan twaalf jaar in Oostenrijk Wij hebben 7 jaar een ontbijtpension gehad aan de Ossiacher See. Na verkoop van dit pension hebben wij een appartementenhuis met 12 appartementen gekocht aan de Wörthersee. Wij hebben dit appartementenhuis volledig gerenoveerd en omgebouwd en succesvol verhuurd voor 6 jaren. Onverwacht konden wij afgelopen zomer dit huis verkopen en zijn naar Maria Rain verhuisd bij de gezellige stad Klagenfurt. De verkoop kwam goed uit want ons begeleidingsburo, dat wij al meer dan 11 jaar hebben, is zo goedlopend dat wij er samen fulltime in werken. Door onze opleidingen en ervaringen proberen wij advies “op maat” te geven en u in contact te brengen met de juiste mensen. Daarnaast denken wij graag met u mee te denken bij de verheldering van uw bedrijfsconcept, toeristische trends en marktontwikkelingen. Door de samenwerkingsverbanden die wij met diverse makelaars hebben vinden wij meestal een passend object voor onze klanten. Als u de bemiddeling met een makelaar door ons laat regelen kunnen wij voor u zonder extra kosten aan het werk. De Oostenrijkse makelaarswet bepaalt dat het eerste contact mbt een informatieaanvraag over een bepaald object doorslaggevend is bij het recht op makelaarsprovisie. Het is dus belangrijk dat u mbt een object van uw keuze eerst met ons contact opneemt. Via een A-Meta samenwerking met de desbetreffende makelaar kunnen wij dan voor u met die makelaar samenwerken. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend met ons kontakt opnemen. Edgar en Jorien van der Horst Maria Rain Karinthie, Oostenrijk
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Oostenrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten