Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo
<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Antillen - Aruba - Noord / Paradera

Vraagprijs € 375.000

Vraagprijs € 375.000

Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Curaçao te koop


Beschrijving:  


Per 8 december 2016 is Modanza 112 in Modanza Villapark met 553 m2 eigen grond, getaxeerd op Afl 808.000 bij toen een koers van 1,93 is dat € 418.653. Betreffend Taxatierapport is beschikbaar. Meer actuele foto`s van dit droomhuis kunt U zien via link: https://adobe.ly/2LmRB5j

Modanza 112 kunt U nu nog inclusief de volledige luxe inrichting binnen en buiten kopen voor slechts € 375.000

In een rustige nieuwe kleinschalige woonwijk is te koop, een in uitstekende staat van onderhoud verkerende vrijstaande villa met zwembad van de eerste eigenaars, die daar zelf vanaf december 2008 permanent wonen en dus niet in de verhuur is geweest.

Modanza 112 is uitstekend onderhouden, volledig ommuurd, heeft een electrisch en op afstand bedienbaar schuifhek, alsook een Camera Security Systeem.

De onderhoudsarme tuin heeft een tweeledig (vuil en schoon water) geautomatiseerd dripsysteem, een overdekte carpoort van ca. 32 m2, diverse buitenterrassen, een aparte buitenberging van ca. 10 m2 en een bijzonder grote achterpatio, alsook een energie-arm zoutwater zwembad van ca.33 m2 met buitendouche en pomphuis van ca.7 m2

Binnen, een woonkamer met luxe open keuken inclusief alle keukenapparaten, de in 2018 gekochte LG Amerikaanse koelkast en LG airco, beiden met inverters, drie slaapkamers met een ingebouwde Garobe schuifdeuren-kast met spiegeldeuren en recent vervangen airco inverters, twee badkamers, een gastentoilet, alsook een binnenberging met meterkast, 220V boiler en een wasmachine completeren het geheel. De voordeur, alle ramen en twee schuifpuien zijn overigens van kunststof met thermophane beglazing en allemaal voorzien van witte aluminium rolluiken, waarvan 5 electrisch bedienbaar.

De ommuring is ook bovenop voorzien van beige keramische tegels.

Nagenoeg alle roerende goederen binnen en buiten, inclusief de marmeren tafels en recentelijk gekochte binnen- en buiten-meubilair, waaronder ook een Natuzzi lederen zithoek, zijn dus in de verkoopprijs inbegrepen.

Dit is nu nog een unieke kans om Uw Droomhuis in Aruba te kopen voor maar liefst 10,43 % minder dan de getaxeerde prijs in december 2016 en deze dan ook direct te kunnen gaan bewonen, zodra de overdracht bij het Notariskantoor heeft plaatsgevonden!

Stel hier uw vraag over dit object:
(Advertentie)

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in bovenstaande presentatie kunnen géén enkele aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam:
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Curaçao

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan: