Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Griekenland - Peloponnese - Akritochori

Vraagprijs 230.000

Vraagprijs 230.000

Bedrijfspand te koop in Griekenland - Peloponnese - Akritochori  -  230.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Uniek gelegen art gallery met 2 werkplaatsen en een ruime expositieruimte. Gelegen in de regio van Pilia/Messinia in het gebergte tussen Finikounda en Koroni. Heeft een unieke ligging direct aan de doorgaande weg met ruime parkeermogelijkheden. Het complex heeft een groots en ruim zeezicht en ligt in een oase van rust in dit bergachtige deel van westkust van de Peloponnesos. De kavel waarop dit complex staat is ca. 2.942 m groot en gebouwd in 2004/2005, de totale vloeroppervlakte van het complex is ca. 100 m groot. Bestaande uit een fraaie expositie ruimte van ruim 60 m, daarnaast zijn er 2 verschillende werkplaatsen van elk ongeveer 20 m groot. Bij de overname behoord ook de overname van de huidige naam met goodwill, de website en de vaste werkplaats inventaris zoals o.a. de werktafels draaitafel en keramiek oven (zit inclusief in de vraagprijs). Overname van de bestaande voorraad is in onderling overleg bespreekbaar. Persoonlijke zaken, gereedschap, machines e.d. behoren niet tot de overname. Het geheel is volledig zelfvoorzienend en heeft geen aansluiting op het openbare elektra netwerk en watervoorziening. Elektra wordt o.a. voorzien d.m.v. twee zonnenpanelen en een diesel aggregaat en de watervoorziening d.m.v. een wateropslagtank. Er bestaat een mogelijkheid om een aansluiting te krijgen op het vaste stroom- en waterleidingen netwerk van het heuveldorpje Akritochori.

Er is in de afgelopen jaren een vaste clientele en bekendheid opgebouwd uit binnen- en buitenland en er is een vrij stabiele omzet geweest in het jaarlijkse verkoopseizoen (april t/m oktober).

Er is een mogelijkheid om de bestemming van deze art gallery met werkplaatsen om te zetten naar een woon- en huisbestemming. Dit betekend dat het geheel leeg wordt opgeleverd en de bestemming door de eigenaar wordt omgezet. Vraagprijs hiervoor is 215.000,-- zonder overname van enige rechten van de art gallery!


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Griekenland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Pelops Greek Houses
Antoinette van Pinxterenlaan 1
6532 CV Nijmegen
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Joop Derksen
Tel. 0031-(0)6 16330041
http://www.pelopsgreekhouses.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Griekenland: 23 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw tweede huis in Griekenland? Pelops Greek Houses zorgt voor een betrouwbare en deskundige begeleiding. Pelops Greek Houses is een kleinschalig en persoonlijk Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van tweede huizen en bouwkavels in de Peloponnesos van Griekenland. Wij bieden u deskundige begeleiding bij de aankoop van een betaalbaar tweede huis in Griekenland. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten in het gehele traject van orintatie tot en met de aankoop van een tweede huis of bouwkavel in de Peloponnesos van Griekenland. Maar zeker ook daarna blijven we u graag van dienst met onze uitgebreide dienstverlening en service ter plaatse. Het Griekse Messinia, meest zuidelijke punt van de west Peloponnesos, staat aan de vooravond van n van de grootste toeristische ontwikkelingen van Griekenland in n gebied! De huidige bouw van de meest luxueuze golfresorts van heel Griekenland zullen zorg dragen dat het gebied verder ontwikkeld zal worden. Dit zal het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid het gehele jaar door sterk vergroten. In de toekomst zal dit gebied bekend worden als de "Goudkust" van Griekenland voor tweede huis bezitters.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Griekenland

Benieuwd wat w verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten