Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Polany

Vraagprijs € 45.000

Vraagprijs € 45.000

(Woon)boerderij te koop in Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Polany - € 45.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Mooie gerenoveerde ruime boerderij!
 
In een mooie heuvelachtige omgeving ligt het kleine dorpje Polány
 
Het dorpje zelf is klein en wordt omringt door even kleine dorpjes….maar de basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een klein supermarktje en een café. Er is ook een goed functionerend openbaar vervoer.
Door de centrale ligging is via de provinciale weg het Balatonmeer binnen 45 minuten ( 35 km )per auto te bereiken. Het dorp is een mengelmoes van zeer mooie woningen en minder mooie tot afbraakwoningen. Het dorp kenmerkt zich door de vele Nederlanders en Belgen die er een vakantiewoning hebben of er zelfs permanent wonen. Het dorp en de omgeving hebben diverse interessante bezienswaardigheden waaronder het kasteel van Polany waar veel feesten en partijen worden verzorgd.

Midden in het centrum van het dorp en ietwat op een helling gelegen ligt deze prachtige ruime en in goede staat verkerende boerderij. De huidige eigenaren hebben de stal bij de boerderij getrokken waardoor er een ruime en praktische indeling is ontstaan. De boerderij is opgetrokken uit leem en steen en is meteen bewoonbaar. Bij de renovatie zijn veel authentieke details van de boerderij bewaard gebleven zoals de stijl van de ramen. De ramen aan de voorzijde zijn bewust origineel gehouden zodat het aanzicht aan de voorzijde authentiek blijft. Alle andere ramen zijn van kunststof en voorzien van dubbele beglazing. Door de ligging van de boerderij heeft men vanuit de luie stoel een compleet overzicht over het dorp.

Polany is niet goedkoop, gelet op het groot aantal Nederlanders en Belgen , maar u krijgt er wel wat voor terug.

Het woonoppervlak is 115 m2 . De woonkamer is 18 m2 , keuken is 15 m2,tussenkamer en badkamer 20 m2, slaapkamer 25 m2,slaapkamer 22 m2 en een gastenkamer van 15 m2. Er zijn 3 ingangen vanuit de galerij.

Op het perceel van ongeveer 2500 m3 ( het perceel loopt van voor tot achter iets op ) is het goed vertoeven. Er zijn 2 terrassen, eentje overdekt met een schuur/opslagruimte en een terras aan de achterzijde voor meer privacy.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een sceptic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Echt iets voor iemand die meteen wil genieten van het mooie Hongarije en ruimte zowel binnen als buiten wil en absoluut niet wil gaan klussen!
Een ruime,degelijk boerderij op een top locatie! De uitgebreide fotoreportage spreekt voor zich!

LET OP:   De woning wordt verkocht inclusief meubels.

 
 
Prijs : 13.500.000 HUF K.K. ( ongeveer € 45.000,- ) Kosten Kosten
 
 
Polány is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Somogy. Polány telt 241 inwoners. Wikipedia ( 724E)

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Hongarije

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Thuis-in-hongarije-makelaardij.nl
Kossuth Lajos U 1
7761 Lothárd
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Arends
Tel. 0036307239077
Skypenaam thuis-in-hongarije
http://www.thuis-in-hongarije-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 282 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Thuis-in-Hongarije Makelaardij is het adres voor vastgoed in het mooie Hongarije! Wij zijn kleinschalig en kunnen zeer snel handelen om voor u als klant het beste te bereiken. Wij hebben woningen, vakantiewoningen, villa’s, boerderijen en wijnhuizen te koop en te huur in, bijna, geheel Hongarije inclusief het Balatonmeer! De specialiteit is/zijn de(nog)betaalbare woningen welke, na wat kluswerk en op de wijze zoals u als klant dat wilt, omgetoverd kunnen worden tot uw droomhuis! Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod te koop van mooie en gerenoveerde woningen waar men niets of bijna niets aan hoeft te doen. Ons aanbod groeit gestaag en we hebben eigenlijk (bijna) voor ieder wat wils.. U wilt een huis kopen om er permanent te gaan wonen of alleen als vakantiehuis te gebruiken…we hebben in alle gevallen een ruime keuze aan te koop staande woningen. We hebben een totaal service en alle benodigde kennis onder één dak zodat we onze klanten goed kunnen begeleiden! Makelaardij, advocatuur, juridische dienstverlening, fiscaal advies , oprichten, verkopen of kopen van bedrijven in Hongarije. Ik sta u bij om voor u als klant, de slogan: “Thuis-in-Hongarije” te laten uitkomen. U bent van harte welkom om het mooie Hongarije te ervaren en laat u aangenaam verrassen! Hartelijke groeten, Sivert Arends, uw erkende makelaar in Hongarije.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten