Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Tsjechië - Noord Bohemen - Spindleruv Mlyn

Vraagprijs € 269.000

Vraagprijs € 269.000

B & B / Pension te koop in Tsjechië - Noord Bohemen - Spindleruv Mlyn - € 269.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een goed onderhouden huis (tevens mogelijkheid om te gebruiken als pension) gelegen aan de weg van Vrchlabi naar Spindleruv Mlyn. (Verhuuropbrengst in 2020, ondanks corona, zo`n EUR 12.000,-.)
Het huis heeft een oppervlak van ca. 230 m2 en grond met twee parkeerterreinen. De indeling bestaat uit een hal met aanliggend een eet- zitkamer, nog een kamer, een keuken, 4 wc’s een douche badkamer en opslagruimtes op de begane grond.
Op de eerste verdieping liggen 4 kamers, 2 badkamers en twee wc’s aan de hal. Kamer 1 heeft als appartement een eigen douche/wc en bad. Kamer twee is een kamer met raam aan de voorzijde van het pand. Kamer 3 ligt op de hoekzijde. Kamer 4 heeft weer een eigen douche/wc.
Op de derde verdieping zijn nog twee kleine kamers met een velux raam en een hal.
Vanaf de hal op de tweede verdieping heeft u toegang tot een terras van 50 m2 en kunt u het omliggende perceel met bomen, planten en zitjes betreden.
Onder het huis ligt nog een kelder. Deze wordt nu gebruikt voor opslag van kolen en hout in de ene ruimte en opslag van gebruiksmaterialen in de andere ruimte. Hier kan eventueel een sauna en speelruimte in gemaakt worden.

Ligging:
Het huis ligt halverwege de wintersport plaatsen Spindleruv Mlyn en Vrchlabi. Er is een klein skigebied aan de overkant van de weg, en de grote gebieden (van Spindleruv Mlyn en Herlickovice ) zijn binnen 6 minuten goed bereikbaar per auto of het nabijgelegen openbaar vervoer. In de zomer kun je direct vanuit het huis de berg op mooie urenlange wandelingen maken. Of lekker relaxen in de zon op het terras. De zon is er vanaf circa half 11 tot half 6.

Voorzieningen:
Het huis heeft, omdat het sinds het jaar 2000 als pension is gebruikt, meerdere douches en wc’s. Het huis is goed onderhouden en kent geen mankementen. Er is een ingebouwde waterzuiveringsinstallatie die om de twee jaar een onderhoudsbeurt heeft gekregen. Water komt uit de bergen via een eigen wateropvang en uit een eigen geslagen waterput naast het huis en wordt ieder jaar aan een test onderworpen. Het huis heeft jarenlang als volledig pension gediend en daarom aan alle vergunningseisen (ook wat betreft het leveren van voedsel) voldaan.
Het huis leent zich dus zowel voor permanente bewoning als voor exploitatie als vakantiehuis of pension.
Het dak van het huis is in 2015 nog volledig nagekeken en geheel geverfd. De buitenkant is jaarlijks goed onderhouden.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Emigratie-handboek

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Huis-Kopen-Tsjechie
Rinckberg 18E
6374 LR Landgraaf
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Koch
Tel. +31628121420
Tel. +31132140505
https://www.huis-kopen-tsjechie.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Tsjechië: 10 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Huis-kopen-Tsjechie is uw betrouwbare adres voor aankoop en verkoop van onroerend goed in Tsjechie. Het kantoor is opgezet door een Nederlands-Tsjechische juriste, u wordt dus deskundig en tweetalig begeleid. Vanwege onze juridische achtergrond zijn de koopcontracten altijd actueel en kunnen naar uw wens aangepast worden. In tegenstelling tot veel andere kantoren zijn wij dus flexibel en kunnen WEL van standaardcontracten afwijken. Uiteraard altijd binnen het wettelijk Tsjechisch kader! Ons netwerk van o.a. notarissen, kadasterkantoren, advocaten en rechtbanken in Tsjechie is zeer uitgebreid, zodat we u in elke regio van dienst kunnen zijn.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten