Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   ItaliŽ - Veneto - Belluno - Arabba

Vraagprijs Ä 195.000

Vraagprijs Ä 195.000

Appartement te koop in ItaliŽ - Veneto - Belluno - Arabba - Ä 195.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's

Translate

Beschrijving:  


Op een mooie hoog gelegen positie in Arabba (Alfauro), in een residentie van 5 nieuwbouwwoningen, bieden wij een prachtig en romantisch appartement op de begane grond bestaande uit woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de gezamelijke garage en een kelder. Er bestaat de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats en/of een garage van 65m≤! Uitstekende ligging in het Dolomietenpark en in het hart van het Superski-gebied. Zeer goede verhuurmogelijkheden, de bijzonder strategische positie maakt dit een niet te missen gelegenheid voor wintersportliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van het zomer-toerisme door de rustige ligging.

Arabba, aan het bekende en prestigieuze skicentrum van Dolomiti Superski (Meer informatie en beelden vindt u onder:†www.arabba.it/de). In de winter is Dolomiti Superski het een paradijs voor skiŽrs, die met ťťn skipas kunnen genieten van maar liefst 1.220 km geprepareerde pistes (dat is een piste langer dan de afstand van Den Helder naar Livinallongo Del Col Di Lana!), ruim 600 km van deze pistes zijn direct met elkaar verbonden en u kunt zo van de ene zone in de andere zone doorskiŽn, zo zijn er bijvoorbeeld touren als de ronde van Sellaronda of de Ronde van de Grote Oorlog die ook qua natuurlijk schoon en uitzicht heel speciaal zijn. Het kan een hele uitdaging worden om tegen de avond weer in het eigen dal uit te komen,? u zult de eerste niet zijn die ergens een berghut of hotel opzoekt, om de volgende dag weer verder naar huis te skiŽn?. Ter indicatie nog enkele Dolomiti Superski nummers: 460 skiliften, 8.700 sneeuwkanonnen (op 1.000 km piste sneeuwgarantie van December tot April), 320 pistenbully?s/snowcats. Meer informatie op de site:†www.dolomitisuperski.com/de. In de zomer is het in plaats daarvan de ideale plek om onvergetelijke dagen ondergedompeld in de ware natuur door te brengen. Ontspannende wandelingen, mountainbiken of racefiets, of gewoon genieten van het dolce far niente in de magische sfeer van het natuurschoon.Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Italie

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gťťn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


ItaliaCasa
Losplaatsweg 26B / Postbus 1010
2200 BA Noordwijk
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Ronald De Rooy
Tel. +31 71 3649732
Tel. +39 0332 1791448
http://www.italiacasa.net

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

ItaliŽ: 699 objecten
  

Kantoorinformatie:


Met slechts ťťn specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 marktleider in de Benelux: onroerend goed in ItaliŽ. Of het nu gaat om een Ďsecond homeí of een eerste woning als u emigreert, bij ItaliaCasa bent u aan het juiste adres. Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door ItaliŽ, staan we in een groot deel van het†land voor u klaar. Ons team bestaat uit juristen, bouwkundigen, ingenieurs, een architect en wij zijn in ItaliŽ officieel erkend en bevoegd als makelaar. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Italiaanse vereniging van makelaars, de FIAIP. Een groter kennisniveau treft u niet in de markt. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in ItaliŽ en vertegenwoordigingen op 10 plaatsen in ItaliŽ beschikken we over een uitgebreid netwerk en begeleiden we onze klanten van A tot Z. Van de eerste oriŽntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met onze services op het gebied van property management en bouwbegeleiding. Waarom kiezen voor ItaliaCasa? Wij spreken uw taal en begrijpen uw wensen. Op internet zijn veel tussenpersonen en portals te vinden die buitenlands onroerend goed aanbieden. Vaak ontbreekt het daarbij aan kennis van de Italiaanse onroerend goed markt en het rechtsstelsel waardoor er van deskundige begeleiding geen sprake kan zijn. ItaliaCasa kent alle aangeboden objecten zelf en stelt†haar portfolio†samen met de wensen van Noord-Europese huizenkopers in het achterhoofd. We begeleiden vervolgens het complete koopproces. Dat vereist specifieke kennis die wij als officieel in ItaliŽ geregistreerd en erkend makelaarskantoor in eigen huis hebben. Alle vergunningen, kadastrale, juridische en eigendomsaspecten worden goed in kaart gebracht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het doel? een geslaagde en zorgenvrije aankoop! Kijkt u voor meer informatie ook op onze website www.italiacasa.net.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat ķw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland


<<< Terug naar zoekresultaten