Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Duitsland - Nedersachsen - Ost-Friesland - Wittmund

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag


Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Duitsland te koop

Beschrijving:  


Karakteristieke woonboerderij met veel plaats voor hobby en vrijetijd. Op korte afstand van vis- en vaarwater. Eveneens nabij (watersport) toeristische regio Nordseeküste. Volledig gelijkvloers wonen. Goede autobaanverbinding in diverse richtingen Nederland.

LOCATIE: 26409 Wittmund. District: Ostfriesland Landkreis Wittmund

REGIO: t. h. v. Groningen- Assen- Hoogeveen- Emmen in Duitse grensstreek Wittmund (D)

KENMERKEN:
Gebruiksdoel: wonen
Soort object: sfeervolle woonboerderij , grotendeels nog in authentieke sfeer
Ligging: buitenkern, dorpssfeer, binnen bebouwde zone, plattelandssfeer.
Bouwjaar: oorspronkelijk rond 1836, waarna uiteraard a/d tijd aangepast (o.a.1989, 2008)
Woonopp.: ca. 150 m2
Perceelsopp.: ruim 2000 m2 (ca. 2006 m2)
Buitenruimte: ruim perceel met tuinaanleg
Bijgebouwen: grote inpandige schuur (32x18 m) + zolderruimte voor hobby-activiteiten
Verwarming: centrale verwarming op allesbrander (w.o. hout, turf)
Energieausweistyp: n.v.t.
Overig: pand valt onder Denkmalschutz (Monumentenzorg) waarvoor financiële faciliteiten

OMSCHRIJVING:
In een gemoedelijk dorp- binnen de bebouwde zone- bevindt zich deze karakteristieke woonboerderij in de plattelandssfeer van een buitenkern van Wittmund. Perceelsoppervlakte maar liefst ruim 2000 m2 (ca 2006 m2). Oorspronkelijk bouwjaar omstreeks 1836, waarna uiteraard in de loop der jaren aan de tijd aangepast en vernieuwd, waaronder nog in de recentelijke periode 1989- 2008: gedeeltelijk nieuwe houten kozijnen met isolerend glas werden geplaatst en ook het dak deels werd vernieuwd. Deze woonboerderij biedt veel plaats voor wonen en hobby, als wellicht ook inrichtingsmogelijkheden voor andersoortige activiteiten zoals bijv. opslag, stalling enz.

INDELING:
Begane grond: entree / hal, toilet, keuken, proviand-/voorraadsruimte, eetkamer, woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, kantoor-/werkkamer, grote bijkeuken annex ketelruimte, grote inpandige gebintenschuur met nog talrijke gelijkvloerse indelingsmogelijkheden, zonneterras.

Verdieping: (nog) niet ingedeeld voor woongebruik, nog immens grote ruimte om nader in te delen.

BIJZONDERHEDEN:
Deze woonboerderij is ingedeeld volledig gelijkvloers wonen. De grote inpandige schuur biedt nog talloze (gelijkvloerse) indelingsmogelijkheden.

OMGEVING
Landkreis Wittmund is een attractieve plattelandsregio met Friedeburg, Esens en Wittmund als streekcentra. Verder staat het Landkreis Wittmund reeds vanouds bekend om zijn vele (watersport-) toeristische trekpleisters als de Noordzee- badplaatsen Neuharlingersiel, Bensersiel, Carolinensiel en het luchtkuuroord Werdum. En uiteraard ook de Waddeneilanden Langeoog en Spiekeroog zijn zeer geliefd bij de watersport minnende vakantieganger. De kreisstadt Wittmund heeft als streekcentrum een uitstekend voorzieningenniveau (met o.a. ziekenhuis en spoorwegstation) en is bovendien gunstig gelegen t.o.v. de regiostad Oldenburg, alwaar alle denkbare voorzieningen voor handen zijn. De groene landelijke omgeving rondom Wittmund biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Leer (D), Emmen (NL), Groningen (NL), Aurich (D) en Winschoten (NL). Wittmund heeft een goede bereikbaarheid en een snelle verbinding via Autobahn A 31 en A 28 in diverse richtingen Nederland. www.landkreiswittmund.de

INFORMATIE:
Aanbod vrijblijvend en tussentijdse verkoop niet uitgesloten. Prijswijzigingen voorbehouden. Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage incl. BTW. Zie voor actueel aanbod interhuysmakelaars.

CONTACT:
Bel gerust 06-53942783 voor meer informatie over kopen in Duitsland in het algemeen, of de bij ons te koop staande panden Uiteraard informeren wij U graag- direct telefonisch- op persoonlijke wijze. Bezichtigingsafspraken uitsluitend onder voorbehoud en slechts na tijdig telefonisch overleg vooraf.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Interhuys Makelaars
Postbus 25
9663 ZG Nieuwe Pekela
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Norder
Tel. 0597-645028
Tel. 06-53942783
Fax. 0597-645029
http://www.interhuysmakelaars.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 100 objecten
  

Kantoorinformatie:


Sinds 1 september 1995 zijn wij als makelaars in landelijk wonen – zowel in Nederland als in Duitsland – actief in de grensregio van de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wij bemiddelen voor onze opdrachtgevers op een geheel persoonlijke wijze bij de aan- en verkoop van plattelandsobjecten. Het vinden van juist die ene woonplek, waar U al uw dromen van het landelijk wonen – met of zonder paarden – kunt realiseren, is niet altijd even gemakkelijk.

Interhuys Makelaars – als specialist in plattelandsvastgoed – kan daarbij helpen en op deskundige wijze bemiddelen bij de aan- en verkoop.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten