Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - JONVELLE

Vraagprijs € 349.000

Vraagprijs € 349.000

Watermolen te koop in Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - JONVELLE - € 349.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een schitterend gerenoveerde watermolen daterend uit 1760, gelegen aan de Saône op een lieflijke plek.
Indeling: Entree hal 41m², zaal 60m², vroegere molen met machinerie 44m², stookruimte 12m², toilet, badkamer douche/ wastafel, geëquipeerde keuken 19m², eetkamer 23m², woonkamer 26m². Etage: hal 44m², badkamer hoekbad/ 2 wastafels/ wc, bureau 12m², kamer 15m², badkamer douche/ wastafel/ wc, kamer 22m², kamer 19m², zolders 147 en 148m².
Aansluitingen: water, elektra, septic, cv op stookolie en een propaantank voor het koken.
Perceel oppervlak: 2015m²
Woon oppervlak:   240m²
Dependances:       63m²
Bijzonderheden: Een idyllisch plek langs de Saône met een mooie groene tuin, rust gegarandeerd. Een zeldzaam mooi opgeknapte watermolen met veel ruimte, uiterst geschikt voor kamerverhuur of permanente bewoning in luxe. Vanuit de eetkamer en de aangrenzende woonkamer komt u op het ruime terras op het zuiden. Vanuit de mooi aangelegde tuin kunt u via een fraaie stenen poort naar de rivier.
Het huis is voorzien van alle gemakken zoals voerverwarming op de begane grond en radiatoren op de etage. Het hele pand is voorzien van isolatie en ramen met dubbele beglazing, daardoor zijn de stookkosten extreem laag, voor dit grote pand. Er zijn vier ruime slaapkamers en drie badkamers. Een van de kamers is momenteel in gebruik als studeerkamer. In de voormalige molenruimte is het oude raderwerk van deze korenmolen nog aanwezig. De turbine is niet meer aanwezig. Vanuit de grote entree kan men naar het woondeel, maar ook naar een grote zaal die voeger dienst heeft gedaan als graanopslag. Deze zaal geeft weer toegang tot een genotificeerd terras op het privé eilandje tussen de Saône en het molenkanaal met een mooi uitzicht.
Boven het hele gebouw bevinden zich zolders, die desgewenst kunnen worden getransformeerd in kamers, indien men denkt aan kamerverhuur.
De landelijke en bosrijke omgeving is schitterend en geschikt voor wandelingen, fietstochten en natuurlijk zwemmen.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


WNB Immobilier Conseiller en Immobilier
12 Rue de la Brasserie
70500 Bousseraucourt
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Walther Barkmeijer
Tel. 0033-608 999 712
http://www.wnbimmobilier.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 4 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

WNB Immobilier conseiller en immobilier bemiddelt en adviseert bij de aankoop van uw Franse huis. Wij kunnen bogen op een ruime ervaring: 19 jaar van bemiddeling en begeleiding van kopers en verkopers in de Franse onroerend goed sector. Wij kunnen eveneens voor u als koper adviseren en bemiddelen. U vindt zelf een huis? Dan kunnen wij voor u de volledige afwikkeling en juridische begeleiding verzorgen. Naast makelaarservaring beschikken wij over grote bouwkundige kennis opgedaan gedurende vele jaren van bouwen en adviseren in de specifieke Franse bouwwijze, maar ook met kennis van zaken vanuit Nederland. Op onze vernieuwde website vindt u een aantal nieuwe pagina`s toegevoegd : Iets over de streek. Bekijk ook zeker even onze pagina Informatie vol handige en vaak zelfs onontbeerlijke informatie. Ons huizenbestand bevindt zich in een groot deel van de Vogezen, Haute-Saône en de Haute-Marne. In de loop van ongeveer 20 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd in de bemiddeling bij de aankoop van woningen in dit schitterende gebied. Wij werken al vele jaren naar volle tevredenheid samen met veel notarissen in ons gebied. Naast de volledige begeleiding bij de aankoop van woningen verzorgen wij ook hypotheken bij Franse banken, het op naam zetten van water, licht en het afsluiten van de verplichte verzekeringen. Daarnaast beschikken wij over contacten voor bouwkundige inspecties en voor de verplichte inspecties van de afvalwatervoorziening. We stellen onze diensten graag aan u ter beschikking en hopen u te mogen ontmoeten om uw Franse droom of werkelijkheid te realiseren. We beschikken altijd over een groot aanbod woningen en andere panden om aan uw wensen te voldoen. Echter als we niet hebben wat u zoekt, zoeken we wat u hebben wilt. Graag tot ziens in ons prachtige gebied. Ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Walther Barkmeijer
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten