Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Valencia (Regio) - Alicante (prov.) - Hondon De Los Frailes

Vraagprijs € 199.950

Vraagprijs € 199.950

Villa te koop in Spanje - Valencia (Regio) - Alicante (prov.) - Hondon De Los Frailes - € 199.950

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Alicante Droomhuizen is zeer verheugd U deze zeer ruime villa op loop afstand van het gezellige Hondón de los Frailes te mogen aanbieden.

ADH-43HF 199.950€
https://www.alicantedroomhuizen.nl/property/adh-43hf/

Via een ruime hal komt U de villa binnen, vanuit de hal gaat U naar de div verblijven. De villa heeft een lichte en ruime woon-eetkamer met openslaande deuren naar het terras. Er is een grote eetkeuken voorzien van div witgoederen en een uitgang naar de achterzijde van de villa. Er zijn 3 grote dubbele slaapkamers, 3 badkamers (elke slaapkamer heeft een en-suite badkamer) en er is tevens een apart toilet. De villa is voorzien van olie gestookte centrale verwarming.

Op het 8.726m2 grote perceel is tevens een garage van 23m2 en een carport. Het perceel is een blank canvas en geheel naar eigen smaak in te richten met een mooi zwembad en terras – 10×5 zwembad+ terras ca 14.000€ – en is geheel naar eigen smaak aan te planten. Het geheel vlakke perceel is vanaf twee kanten bereikbaar.

Er is: internet, sat.tv, telefoon, de villa is aangesloten op het vast drinkwater net en elektra. In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig indien gewenst kan men hier een hout of pellet kachel op aansluiten. De slaapkamers zijn voorzien van plafond ventilatoren.

Bent U op zoek naar een villa met veel ruimte en comfort waar U uw eigen stempel kan opdrukken, op 1,1km loop en fiets afstand van een gezellig dorp met alle benodigde voorzieningen zoals restaurants, winkels, medische voorzieningen en met het vliegveld van Alicante en de mooiste stranden van de Costa Blanca op een afstand van 35 autominuten? Dan laat ik uw graag deze Droom Villa zien.

©Alicante Droomhuizen.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Alicante Droomhuizen
Buzon 2184
03689 Hondon de los Frailes
Spanje

Contactpersoon: Mevr. Christina
Tel. 0034 627678668
http://www.alicantedroomhuizen.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 19 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Ik ben Christina, uw adviseur bij aankoop van uw droomhuis in Spanje. Gestationeerd in de fraaie Hondon Vallei, het binnenland van Costa Blanca zuid. - Wij verkopen, bestaande woningen maar ook off plan nieuwbouw dit te samen met onze architecten en aannemers. - Wij helpen U bij het aanvragen van uw NIE nummers e/o Residentia. - Onze portefeuille bevat Villa’s voor permanente bewoning als ook recreatie villa’s. Wij spreken: Nederlands, Vlaams, Spaans en Engels Bezoek onze website: www.alicantedroomhuizen.nl Email: christina@alicantedroomhuizen.nl Op Facebook: https://www.facebook.com/alicantedroomhuizen/
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten