Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Griekenland - Peloponnese - Vasilitsi

Vraagprijs € 498.000

Vraagprijs € 498.000

Villa te koop in Griekenland - Peloponnese - Vasilitsi - € 498.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een werkelijk uniek en spectaculair gelegen Eco-vakantiehuis hoog gelegen tegen een heuvelflank in de buurt van het bergdorpje Vasilitsi met volledige privacy en zonder directe buren. Is gemakkelijk bereikbaar via een verharde betonweg vanaf de rustige doorgaande asfaltweg van Koroni naar Finikounda. Dit vakantiehuis heeft een adembenemend uitzicht over de baai van Kalamata en op de tweede uitloper van de Peloponnesos genaamd Mani. In de winter tot ver in het voorjaar kijk je uit op de besneeuwde toppen van het Taygetos gebergte van Mani. Dit vakantiehuis is volledig zelfvoorzienend d.m.v. een grote bufferkelder met een capaciteit van ca. 85.000 liter regenwater wat in de winter wordt opgevangen. Verder is er een hoogwaardige windmolen en solar-energie voorziening met een accu opslagpakket voor de volledige elektra behoefte. Het infinity zwembad van 10 x 4 meter met een diepte van ca. 1.50/1.60 meter ligt spectaculair tegen de helling aansluitend aan het grote terras van het vakantiehuis. Het vakantiehuis is als volgt ingedeeld: begane grond ca. 144 m² bestaande uit een grote living met dubbele open leefkeuken, apart toilet, ruime berging, 3 slaapkamers en een fraaie badkamer. En buiten een groot en fraai overdekt terras. De bovenverdieping ca. 26 m² welke bereikbaar is met een interne trap bestaat uit een ruime slaapkamer met aansluitende sfeervolle badkamer en een apart buitenterras. Daarnaast is er nog een ruim basement van ca. 85 m² groot waar zich de technische installaties bevinden en de opslagruimte. De tuin en aankleding is nagenoeg klaar en er zullen door de huidige eigenaar nog olijfbomen worden geplant rondom het vakantiehuis. Het vakantiehuis is ideaal voor de verhuur en zal hierbij een meer dan goed verhuurrendement opleveren. Voorlopige prognose van het eerste volledige verhuurjaar 2018 is een bruto opbrengst van ca. € 35.000,--. Staat momenteel voor het eerst bij Home-Away in de huur voor een reservering: https://www.homeaway.com/vacation-rental/p4656721?uni_id=5423713 Overname inventaris, inboedel en eventuele speedboat is in onderling overleg. Gemarkeerde code-89.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Griekenland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Pelops Greek Houses
Antoinette van Pinxterenlaan 1
6532 CV Nijmegen
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Joop Derksen
Tel. 0031-(0)6 16330041
http://www.pelopsgreekhouses.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Griekenland: 23 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw tweede huis in Griekenland? Pelops Greek Houses zorgt voor een betrouwbare en deskundige begeleiding. Pelops Greek Houses is een kleinschalig en persoonlijk Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van tweede huizen en bouwkavels in de Peloponnesos van Griekenland. Wij bieden u deskundige begeleiding bij de aankoop van een betaalbaar tweede huis in Griekenland. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten in het gehele traject van oriëntatie tot en met de aankoop van een tweede huis of bouwkavel in de Peloponnesos van Griekenland. Maar zeker ook daarna blijven we u graag van dienst met onze uitgebreide dienstverlening en service ter plaatse. Het Griekse Messinia, meest zuidelijke punt van de west Peloponnesos, staat aan de vooravond van één van de grootste toeristische ontwikkelingen van Griekenland in één gebied! De huidige bouw van de meest luxueuze golfresorts van heel Griekenland zullen zorg dragen dat het gebied verder ontwikkeld zal worden. Dit zal het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid het gehele jaar door sterk vergroten. In de toekomst zal dit gebied bekend worden als de "Goudkust" van Griekenland voor tweede huis bezitters.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Griekenland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten