Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Suriname - Wanica - Paramaribo

Vraagprijs € 179.000

Vraagprijs € 179.000

Speciale aanbieding

Meergezinswoning te koop in Suriname - Wanica - Paramaribo - € 179.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Te koop aangeboden: een prachtig huis met vruchtbare fruitgaard te Paramaribo, Suriname. Deze luxewoning bevindt zich op een groot perceel van circa 0,28 ha, gelegen aan de Nieuwweergevondenweg te Paramaribo, discrict Wanica (https:goo.gl/maps/bhteTa8MVe52).

Het huis bestaat uit 2 woonlagen: op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, één mooie woonkamer met ruime balkon, twee keukens, drie toiletruimtes en twee luxe badkamers (incl. warm water).

Op de begane grond vindt u de keuken, een woonkamer en eveneens twee slaapkamers en twee badkamers. Naast de twee garages, bevinden zich op de begane grond ook nog twee ruime terrassen. Alle slaapkamers, zowel boven als ook beneden, zijn voorzien van airconditioning.

De woning is voorzien van alle gemakken, onder meer een eigen watervoorziening met warm water. Ook aan beveiliging is gedacht. Naast de standaard anti diefstal maatregelen, is de gehele woning voorzien van een uitgebreide camerabeveiliging welke via de mobiele telefoon (ook vanuit NL) is te benaderen. De sociale controle in de buurt is groot.

Last but not least, aan de achterzijde van de woning bevindt zich een prachtige fruitgaard waar door de eigenaar in de loop der jaren de nodige Surinaamse vruchten/groenten zijn geplant en geoogst.

Het perceel is in 2007 opgebouwd door een echte vakman, en onderhouden door een liefhebber. Vanwege ouderdom wordt het perceel thans aangeboden voor verkoop tegen een zeer scherpe vraagprijs. De taxatiewaarde bedraagt namelijk: EUR 280.000,- (2018).

Het huis is uitermate geschikt om een B&B in te draaien en de begane grond kan ook prima apart worden verhuurd. Gelet op de onderhoudsstaat is dit perceel ook een prima investeringsobject. U koopt een stichting waarin het perceel en het huis zijn ondergebracht, als niet-ingezetene van Suriname is dit noodzakelijk om een huis in Suriname te kunnen kopen.

De vraagprijs verlaagd: EUR 179.000,-. Bezichtiging kan op afspraak plaatsvinden en de overdracht kan, in overleg, op relatief korte termijn plaatsvinden. Als u verdere vragen heeft, neemt u dan gerust contact op.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Emigratie-handboek

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Robert Narain
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten