Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Nord Pas-de-Calais - Pas-de-Calais - Tramecourt

Vraagprijs € 214.000

Vraagprijs € 214.000

(Woon)boerderij te koop in Frankrijk - Nord Pas-de-Calais - Pas-de-Calais - Tramecourt - € 214.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's

Translate

Beschrijving:  


WonIng 160 m2 - 7 Kamers - Tramecourt (62310).

Ref 4116: SchItterende boerderIj In goede staat met grote schuur, gelegen In een mooI dorp tussen HesdIn, Fruges en Blangy sur TernoIse, waaronder: Woon- eetkamer met centrale hout open haard (45m2), IngerIchte keuken, 3 slaapkamers, badkamer (toIlet, douche en bad). toIlet. Boven, grote mezzanIne, 2 ruIme slaapkamers. Kelder. Grote Hangar (400m ong.) In zeer goede staat en kleIne stallen. ZomerhuIsje. Allemaal op 3554m2. OlIe gestookte centrale verwarmIng, dubbele beglazIng met rolluIken.

Postcode gebIed : 62310
Woonoppervlak (m2) : 160 m2
Perceelgrootte (m2) : 3 554 m2
Oppervlakte Carrez wet (m2) : 160
Slaapkamers : 5
Aantal kamers : 7
Aantal nIveau`s : 2
UItzIcht : Degagee
Badkamers : 1
Keuken : APARTE
Soort keuken : UItgerust
EnergIe : Ander
VerwarmIng dmv : RADIATOR
VerwarmIng : IndIvIduele
Garage : 6
OrIentatIe : zuIdwest
verkoopprIjs : 214 000 €
:
Taxe FoncIere : 450 €
Taxe d`HabItatIon : 500 €


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


De Zeven Valleien OG
Ierlandlaan 46
2713 HM Zoetermeer
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Alexander van der Meulen
Tel. 0031-(0)79 3212549
Skypenaam hypofrance
Fax.
http://www.7v.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 85 objecten
  

Kantoorinformatie:


Sinds 1993 zijn wij dé makelaar gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van onroerend goed in Noord en Midden Frankrijk. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit karaktervolle huizen en landelijk gelegen boerderijen en kastelen. Wat doen wij? Wij begeleiden u bij de aankoop van uw Franse droom en we behoeden u voor valkuilen. Wij verkopen uw Franse huis snel en efficiënt tegen de best mogelijke condities. Wij besparen u tijd en geld, nemen u zoveel mogelijk werk uit handen en lossen praktische problemen op. Vele honderden kopers en verkopers gingen u voor. In ons gastenboek leest u hun ervaringen. Over ons: De Zeven Valleien OG is in 1993 opgericht door Rogier van Stratum. In de jaren ‘90 was hij voornamelijk actief in de heuvels langs de kust van Les Sept Vallées in het departement Pas de Calais. Later kwam daar Normandië bij. In 2001 is het kantoor voortgezet door Alexander van der Meulen en William van Vemde en het aanbod nam verder toe. De Zeven Valleien OG is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist voor onroerend goed in de mooiste gebieden van Noord en Midden Frankrijk. We beschikken over de in Frankrijk verplichte makelaarslicentie (Carte Professionelle). Dat geeft ú de zekerheid dat u zaken doet met een kantoor dat voldoet aan de Franse regelgeving en het geeft óns een grote mate van zelfstandigheid in Frankrijk. Zo mogen wij objecten rechtstreeks van particulieren in verkoop nemen en kunnen we kopers begeleiden, zonder tussenkomst van derden. De Zeven Valleien OG beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van Frans onroerend goed. Vaak zijn het authentieke woningen die de sfeer ademen van het vriendelijke Frankrijk van toen. Ons unieke concept richt zich op een specifieke doelgroep van Frankrijkliefhebbers die in hun vrije tijd van het Franse leven willen genieten. Door werk of familie laten ze hun eigen land nog niet los. In ons bestand staan honderden actieve huizenzoekers die wij wekelijks op de hoogte brengen van nieuw aanbod dat overeenkomt met hun profiel. Als u meer informatie wilt over onze diensten, kijk dan op onze site: www.7v.nl. We helpen u graag!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland


<<< Terug naar zoekresultaten