Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - Jonvelle

Vraagprijs € 110.000

Vraagprijs € 110.000

Tussenwoning te koop in Frankrijk - Franche-Comté - Haute-Saône - Jonvelle - € 110.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een gerenoveerd voormalig postagentschap uit de tijd van de postkoets sector Jonvelle
zie www.wnbimmobilier.nl/Nederlands/m9800-17456.htm
Bijzonderheden: Een mooi verbouwd dorpshuis, dat vroeger dienst deet als stopplaats van de postkoets. De gëquipeerde keuken aan de straatkant is voorzien van een mooie oude, natuurstenene schouw en een groot werkblad met alle apparatuur nogig voor een konfortabel verblijf.
Achter de keuken een grote living/eetkamer ook voorzien van een openhaard en tuindeuren naat een groote binnenplaats vanwaaruit men met een stenen trap in de grote tuin komt. Links van het terras is nog een ruim oberdekt terras op het zelfde niveau als de tuin. Op de etage zijn twee badkamers en 4 slaapkamers, waardoor het huis ook goed geschikt is als Chambres d`hôtes. Een mooi en prettig huis om te wonen in één van de mooiste dorpjes van de Haute-Saône Jonvelle. Ruim een eeuw geleden heeft men een prchtig mosaic uit de Romeinse tijd bloodgelegd, zie laatste foto, nu te bezoken als museum. Verder heeft het dorp maar zeker ook het huis een rijke geschiedenis.
Het inmiddels vernietigde chateau stamt nog uit de tijd van de kruistochten. En het huis was dus een stopplaats voor de postkoets, de posteljon kon daar dus de nacht doorbrengen en de paarden stallen. De sporen van de kleine doorgang naar de etage zijn nog aanwezig.
Het dorp is gelegen aan de Saône en er zijn daardoor dichtbij de mogelijkheden om te zwemmen en te vissen.
Kortom een huis en dorp zeer de moeite waard.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


WNB Immobilier Conseiller en Immobilier
12 Rue de la Brasserie
70500 Bousseraucourt
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Walther Barkmeijer
Tel. 0033-608 999 712
http://www.wnbimmobilier.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 17 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

WNB Immobilier conseiller en immobilier bemiddelt en adviseert bij de aankoop van uw Franse huis. Wij kunnen bogen op een ruime ervaring: 19 jaar van bemiddeling en begeleiding van kopers en verkopers in de Franse onroerend goed sector. Wij kunnen eveneens voor u als koper adviseren en bemiddelen. U vindt zelf een huis? Dan kunnen wij voor u de volledige afwikkeling en juridische begeleiding verzorgen. Naast makelaarservaring beschikken wij over grote bouwkundige kennis opgedaan gedurende vele jaren van bouwen en adviseren in de specifieke Franse bouwwijze, maar ook met kennis van zaken vanuit Nederland. Op onze vernieuwde website vindt u een aantal nieuwe pagina`s toegevoegd : Iets over de streek. Bekijk ook zeker even onze pagina Informatie vol handige en vaak zelfs onontbeerlijke informatie. Ons huizenbestand bevindt zich in een groot deel van de Vogezen, Haute-Saône en de Haute-Marne. In de loop van ongeveer 20 jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd in de bemiddeling bij de aankoop van woningen in dit schitterende gebied. Wij werken al vele jaren naar volle tevredenheid samen met veel notarissen in ons gebied. Naast de volledige begeleiding bij de aankoop van woningen verzorgen wij ook hypotheken bij Franse banken, het op naam zetten van water, licht en het afsluiten van de verplichte verzekeringen. Daarnaast beschikken wij over contacten voor bouwkundige inspecties en voor de verplichte inspecties van de afvalwatervoorziening. We stellen onze diensten graag aan u ter beschikking en hopen u te mogen ontmoeten om uw Franse droom of werkelijkheid te realiseren. We beschikken altijd over een groot aanbod woningen en andere panden om aan uw wensen te voldoen. Echter als we niet hebben wat u zoekt, zoeken we wat u hebben wilt. Graag tot ziens in ons prachtige gebied. Ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Walther Barkmeijer
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten