Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  TsjechiŽ - Noord Bohemen - Chotevice

Vraagprijs Ä 69.500

Vraagprijs Ä 69.500

OPTIE


Toon alle grote foto's
Handboek Emigratie-handboek te koop

Beschrijving:  


Nabij het Reuzengebergte, in het noorden van TsjechiŽ ligt een schitterend gelegen bouwkavel (15000m2) met mogelijkheid om er 1 of meerdere woningen op te kunnen bouwen. Het perceel is nog geheel in te delen naar eigen inzichten.

Het bouwperceel is goed bereikbaar via de provinciale weg (Nr. 16), gelegen tussen de plaatsen Hostinne-Trutnov bieden ze een perfecte uitvalsbasis richting skigebieden (Cerny-Dul, Janske Lanze) en de steden (Trutnov, Vrchlabi) en veel recreatie in de directe omgeving (18-holes golfbaan, dierentuin). Een woning of meerdere woningen zijn naar eigen inzicht te ontwerpen als vakantiewoning of voor permanente bewoning.

De hoofdwaterleiding is reeds op het perceel aanwezig. Voor de elektra is een nieuw trafostation gebouwd met nieuwe bekabeling in de grond. Er is reeds voor 2 bouwpercelen elektra aanwezig. Het terrein is direct te bewerken. De voormalige boerderij is reeds gesloopt.

Het project is nog volledig flexibel invulbaar naar eigen wensen en inzichten. Als privť investeerder, participant of als (vastgoed) ontwikkelaar.

Wilt u participeren met meerdere personen of voor eigen gebruik dan is deze locatie een mooi investeringsproject. Meer informatie op aanvraag.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gťťn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


CZECH HOME s.r.o.
Druzstevni 138
53009 Pardubice
TsjechiŽ

Contactpersoon: Dhr. R. Hocque
Tel. 00420 775 65 17 67
http://www.czechhome.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

TsjechiŽ: 6 objecten
  

Kantoorinformatie:


CZECH HOME s.r.o. ondersteunt en adviseert u in alle facetten van het aankoop en verkooptraject van onroerend goed in Tsjechie. Maar ook na de aankoop kunnen wij u met onze persoonlijke dienstverlening u helpen bij de verzekeringen, verbouwingen en dergelijk. Kijk op onze website voor meer informatie over ons aanbod, ons bedrijf en onze werkwijze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat ķw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten