Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Zákányfalu

Vraagprijs € 10.286

Vraagprijs € 10.286

Woonhuis te koop in Hongarije - Pannonia (West) - Somogy (Kaposvár) - Zákányfalu - € 10.286

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Woning in Zákányfalu, Somogy , Hongarije.

Leuk huisje waar u een en ander aan moet opknappen, op een locatie met veel privacy.

Dit huisjes staat aan het einde van het dorp op een perceel van een 3.950 m2 met veel privacy. Vanaf de weg moet u over een (eigen) verharde weg van een 100 meter om bij de woning te komen.
U moet wat door de rommel heen kijken. De eigenaar is overleden en de kinderen zijn nu stap voor stap aan het opruimen.

Het huisje is een 60 m2 groot, gebouwd van steen en constructief in orde. U stapt de woning in via het ingebouwde terras waar een hal is en vandaar komt u in de slaapkamer, de douche/WC en de keuken. Niet heel groot, maar prima voor een zomerverblijf en als u hier voor langer tijd wilt wonen is bijbouwen goed te doen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt tot nu toe met de houtkachel verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

U vindt deze woning aan het einde (of begin) van het dorp Zákányfalu waar een 600 mensen wonen. In het dorp kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en er is een dokterspost, een tandarts en een apotheek. Voor de vis- en water liefhebbers is er het meer van Gyékényes (3 km) en een mooi weer om wat aan het water te relaxen, wat te varen en zeker om te vissen. Hier zitten allerlei soorten vis.

De wat grotere plaatsen in de buurt zijn Csurgó (15km) met een mooi thermaal bad en Nagykanizsa (25 km) waar u alle grote winkelketens gaat vinden. Hier ook een gezellig centrum en volop mogelijkheden om naar een restaurant te gaan, een terras te bezoeken of wat rond te kijken. Een dagje naar het Balaton meer (70 km) is goed te doen. Geldt zeker ook voor Kroatië (al op een 30 km).

Woning is klein, biedt een prima grondstuk en zeker de moeite waard voor deze prijs.


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Hongarije

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Magyar Ház / Hongaars Huis
Voorstraat 28
1931 AL Egmond aan Zee
Nederland

Contactpersoon: Dhr. J. de Boer
Tel. 0031 6 5111 2651
http://www.hongaarshuis.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 115 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Wij van Magyar Ház (wat Hongaars Huis betekent) bemiddelen voor u in diverse regio`s van Hongarije. Zo hebben we aanbod in het westen, niet ver van Oostenrijk, in het westelijke en zuidelijke deel van het Balaton meer en verder naar het zuiden bieden wij u goede kwaliteit woningen voor een zeer redelijke prijs in de provincies Somogy en Tolna. Heel leuke (vakantie)woningen voor iedere beurs. In centraal Hongarije bieden wij u de vroegere boerderijen de Tanya`s en ook hebben we aanbod ten oosten van Boedapest rond de Tisza en in de Bükk bergen van het Noorden. Met Hongaars Huis zijn wij een samenwerking van makelaars en richten wij ons op de Nederlanders en Belgen met interesse in een tweede woning, een beleggingsobject of andere mogelijkheden op het gebied van onroerende goederen.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten