Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Champagne-Ardenne - Ardennes - Cornay

Vraagprijs € 126.680

Vraagprijs € 126.680

(Woon)boerderij te koop in Frankrijk - Champagne-Ardenne - Ardennes - Cornay - € 126.680

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


In het prachtige oude kleine historisch dorpje Cornay aan de bosrand ligt dit grote huis met enorme schuur en aan het andere eind van het ensemble ook nog een vrml. woning. Prachtig weids uitzicht vanuit de tuin en vanaf het terras op het zuidoosten over het Aire dal. Aan de andere zijde grenst het aan het kasteel met oude kerk. De woning bestaat uit een hal, toilet, douche, woonkamer, keuken, slaapkamer. Op de verdieping aan de overloop 2 ruime slaapkamers. Mogelijkheid voor uitbreiding.
Beneden is een doorgang naar de immense schuur. Naast de schuur zit nog een oud huis dat eventueel verbouwd kan worden tot 2e woning.
Prijs is inclusief de meubels. Het dorpje is net voorzien van een nieuwe straat met trottoirs en straatverlichting. Het dorp ziet er nu nog mooier uit, met zijn kasteel en sfeervolle verlichting. Dit huis staat op een perceel van 916 m2. Oppervlakte pand is 325 m2.

De vraagprijs is verlaagd naar €64150,- incl. bemiddelingskosten en excl. notariskosten om de kosten te dekken aan riool, dak en eventueel anderszins. Ik heb een offerte van €56.000,- voor een heel nieuw dak. En €1500,- om rondom de houten palen te restaureren. Riool zal ca. €5000,- kosten. €126680,- in totaal. Isolatie, nieuwe badkamer, balkon..... Investeer en verbouw en je hebt een pracht van een woning op een unieke lokatie voor rond de €170.000,-.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


HuisRaad
Vrolikstraat 355c
1092 TB Amsterdam
Nederland

Contactpersoon: Mevr. leijn
Tel. 0033324301450
http://www.huisraad.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 4 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

4 uur van Utrecht! Wij zijn gespecialiseerd in huizen in de Franse Ardennen, Meuse en Marne. Gemiddelde reistijd 4 uur. Dat wil zeggen dat je vaak naar je 2e huis kunt gaan. De streek hier is in het Noorden grillig; graniet, kliffen, Maas, grote uitgestrekte bossen. En in het Zuiden van de Ardennen is het droger, glooiender, eikenbossen. Beide streken zijn uitgestorven. Voor het wilde bruisende leven raden wij Nederland aan!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten