Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Andalusië - Málaga - Iznate

Vraagprijs € 510.000

Vraagprijs € 510.000

Appartement te koop in Spanje - Andalusië - Málaga - Iznate - € 510.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's

Translate

Beschrijving:  


Mooie country woning met diverse mogelijkheden. Zoals het hebben van een kleine bed en breakfast. Ook is er 1 appartement en 1 studio die apart verhuurd kunnen worden. Voorheen was er ook een makelaars kantoor
Het ´hoofd´ huis heeft een grootte van 220 m2 en heeft 2 verdiepingen. Dit huis heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Er is eventueel ruimte voor 4 slaapkamers want 2 ruimte´s zijn nu ingedeeld als kantoor en de ander als kleine woonkamer.
Op de begane grond bevind zich de ruime woonkamer met openhaard. De woonkamer sluit aan op de lounge gedeelte. Ook is hier de keuken en de eetkamer. Naast de eetkamer bevind zich een complete badkamer, slaapkamer en de kleine woonkamer. Slaapkamer is een tweepersoons kamer met een grote ruime kast.
Dit huis heeft ook 2 overdekte terrassen. 1 terras is het glazen terras aan de voorkant, waarvan alle ramen open kunnen. Dit terras is s´winters lekker warm, vooral als de zon schijnt! Terras 2 is aan de zijkant van het huis, ook dit terras is overdekt maar is wel buiten. Dit terras heeft ook een kleine vijver met een paar grote goudvissen erin.
Op de eerste verdieping is de hoofd slaapkamer met glazen deuren naar een eigen terras. Via dit terras ga je ook naar het kantoor. De hoofdslaapkamer heeft een eigen grote badkamer, met bad, douche, toilet en wastafel. Ook heeft deze kamer zijn eigen inloopkast met heel veel opbergruimte!
Er is ook een grote tuin, met looppaden naar diverse plekken. Boven aan heb je ook nog een terras met stenen bankjes en een pergola.

Appartement 1: Heeft een ruime slaapkamers met 2 tweepersoons bedden, een woonkamer, eeetkamer, badkamer en een keuken. Naast dit appartement is een overdekt terras met een geweldig uitzicht over de bergen, en in de verte de zee. Voor dit appartement is ook nog een ruim terras met ligbedden.

Studio 1: Heeft een woon/eet kamer, keuken, douche, toilet en een kleine slaapkamer met een hoogslaper.

Via het appartement en studio kan je makkelijk naar het zwembad, met ook een ruim terras om te zonnen en nog een overdekt terras.
Het appartement, de studio en het huis zijn alle 3 apart verbonden met water en elektriciteit. Mocht het bij 1 van de 3 uitvallen, dan heeft de rest nog wel water en elektriciteit.
Verder heeft dit huis nog een water deposit van 20.000 liter water, aan de overkant van de weg is ook nog een geregistreerd e water put, wat naar de deposit gepomt kan worden. Het heeft een eigen hondenkennel + een overdekt vogel kooi plus een eigen hok. Ook zijn er diverse bomen zoals citroen & olijf bomen.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland


<<< Terug naar zoekresultaten