Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Midi-Pyrénées - Ariège - Varilhes

Vraagprijs € 567.000

Vraagprijs € 567.000

Landgoed te koop in Frankrijk - Midi-Pyrénées - Ariège - Varilhes - € 567.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Schitterend domein met een luxe architect woonhuis 217m2, 2 gites (192m2 totaal) met garage en hout opslag 50m2, paarden stallen, en 9 ha land en een prachtig uitzicht op de voorbergen van de pyreneeen. Woonkamer en geheel ingerichte keuken 66m2 met inbouwhaard en franse tuindeuren naar het terras met prachtig uitzicht. Bijkeuken 18m2, wc, badkamer, opslag 12m2 met toegang naar kelder 26m2 (op tuin hoogte). Eerste etage : master bedroom 20m2 met badkamer (douche, bad, wc) en een balkon. 3 slaapkamers 17-14-9.5m2, badkamer en wc. Gite 1 : openwoonkamer/ geheel ingerichte keuken 28m2, wc, badkamer, 2 slaapkamers 12-7m2, bijkeuken, opslag 21m2,privee terras. Gite 2: woonkamer 11m2 open naar de keuken 10m2, wc, badkamer, 2 slaapkamers 9.5-11m2,bijkeuken 32m2, opslag 17m2, privee terras. Recentelijk gerenoveerd met hoog waardige materialen. mogelijkheden. Americaanse style paarden stallen 73m2 met 3 boxen en een ingerichte keuken, opslagruimte. Hooi opslag 34m2. Het land is geheel omheind voor paarden er is 50 % weiland en de rest bos en tuin. Rond de stallen is ook omheind en ligt bij de profesionele buiten rij bak deze heeft ook een eigen ingang via de weg. Het huis is geheel gerenoveerd de laatste 10 jaar met top kwaliteit materialen. Een huis met comfort en luxe, veel licht inval. Gelegen landelijk met maar op korte afstand rijden naar Foix ,1 uur voor ski en Toulouse.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Midi Pyrenees Proprietes
Place D` Eglise
09130 Artigat
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. De Gier Anneke
Tel. 0033-609 433 470
Tel. 0033-561 693 681
https://www.midipyreneesproprietes.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 170 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij Midi Pyrénées Propriétés-Occitanie proprietes - de makelaar gespecialiseerd in aankoop en verkoop van onroerend goed in een prachtige streek van Frankrijk: Occitanie (Midi-Pyreneeën en Languedoc-Roussillon) met de departementen Ariége, Aude, Haute Garonne, Herault, Lot en Dordogne. Dankzij ons uitgebreid aanbod, professionaliteit, jarenlange ervaring sinds 1999, enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u uw droom te realiseren. Of het nu een boerderijtje in de Ariége is, een (tweede) huis of `gîte` in de Aude, een kasteel of chambres d`hôtes in de Herault, een skichalet in de pyreneen bergen ,een natuurstenen middeleeuws huis in de Dordogne of Lot, bouwgrond voor uw droomhuis of een watermolen om te restaureren. Ons meertalig team van medewerkers heet u van harte welkom in de Occitanie.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten