Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Midi-Pyrénées - Tarn - Cordes sur ciel

Vraagprijs € 676.000

Vraagprijs € 676.000

Kasteel te koop in Frankrijk - Midi-Pyrénées - Tarn - Cordes sur ciel - € 676.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's

Translate

Beschrijving:  


Prachtig kasteel in uitgestrekt park..

Dit indrukwekkende kasteel, van 620 m² per etage, is gebouwd rondom een binnenplaats met eeuwenoude toren. Rondom het kasteel ligt een park met eeuwenoude bomen en diverse landerijen. Het eigendom is sinds vier eeuwen in dezelfde familie. Geschikt voor diverse doeleinden en nog zeer authentiek. Indeling: Het kasteel is gebouwd rondom een binnenplaats met op één hoek een vierkante toren uit de 13de eeuw. Onder de toren is een gewelfde kelder en verder heeft het kasteel twee verdiepingen en een zolder. Begane grond: Via de toegangspoort komt men op de binnenplaats. Vanaf de binnenplaats heeft men aan alle kanten toegang tot het kasteel en haar diverse ruimtes. Via een klein bordes komt men binnen in de hal met monumentale trap en prachtige schouw. Hier zijn glas in lood ramen met de familiewapens. De hal is helemaal tot de tweede verdieping open met een overloop. Aangrenzend aan de hal is er een salon, gewelfde biljartkamer en de grote salon. Aan de andere kant van de hal is er de eetkamer, bijkeuken, kelder en de voormalige grte keuken. Aan de andere zijde van de toegangspoort is er de `orangerie` een trappenhuis met daarbij een keuken en eetkamer. Hiernaast is er een dubbele garage en zijn er de voormalige paardenstallen met zadelkamer en bijkeuken. 1e verdieping: In totaal zijn er vier trappen om naar de eerste verdieping te komen. De belangrijkste opgang is via de centrale hal met de monumentale trap. In totaal zijn er elf slaapkamers op deze verdieping, twee badkamers, diverse toiletten en dressings. Verder is er een grote salon en een balkon met uitzicht over het park, een hooizolder boven de paardenstallen en een personeelskamer. In enkele slaapkamers zijn er marmeren schouwen en is er nog het authentieke behangpapier. 2e verdieping: Het kasteel heeft rondom een grote zolder. Het balkenwerk en het dak zijn enkele jaren geleden geheel vernieuwd. Zolder: In totaal is er 620m² zolder en dit alles onder een nieuw dak. Kelder: Onder in de vierkante toren is er een kelder, deze is gebouwd in natuursteen en gewelfd. Garage: Aan de binnenplaats zijn er twee ruime garages, inpandig in het kasteel. Dak: Het dak is enkele jaren geleden geheel vernieuwd. Tuin: Rondom het kasteel ligt er een park van totaal 5 hectaren. Er zijn diverse eeuwenoude bomen en in totaal vier putten. Naast het kasteel stroomt een riviertje. Overige terreinen: In totaal zijn er rondom het kasteel nog 15 hectaren akker- en weidegronden die aan twee boeren zijn verpacht.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


DISC Immobilier
54 avenue Paul Benet
82140 Saint Antonin Noble Val
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Dijkmans
Tel. 0033-563 682 750
http://www.agencedisc.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 151 objecten
  

Kantoorinformatie:


DISC heeft een ruim aanbod van huizen in de departementen: Tarn, Tarn-et-Garonne, Lot en Aveyron. Wij begeleiden het gehele aankoop- maar ook gehele verkoopproces van A tot Z. Onze clientèle is Frans maar ook Brits, Nederlands, Belgisch en zelfs Australiers kopen via DISC. Meer weten, bel of mail ons, of nog beter: kom langs!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland


<<< Terug naar zoekresultaten