Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   ItaliŽ - Toscane - Casola in Lunigiana

Vraagprijs Ä 190.000

Vraagprijs Ä 190.000

Overige te koop in ItaliŽ - Toscane - Casola in Lunigiana - Ä 190.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Aan de rand van een oude borgo in de heuvels, staat een karakteristiek huis met omsloten hof, een panoramisch terras en een tweede rustiek stenen gebouw †met kleine tuin. Men bereikt het eigendom via een oorspronkelijke en exclusieve geplaveide binnenplaats met een schitterende wisteria pergola. Op de begane grond is een keuken met origineel marmeren aanrecht, een woonkamer met openhaard en eetkamer. Via een stenen en houten trap komt men op de eerste verdieping, met voorkamer en kleine houten vide, twee kamers en een badkamer.

Verder is er een benedenverdieping, bereikbaar via een externe trap, met kelder en een mooi terras met uitzicht op de vallei. Via de binnenplaats is er toegang tot een andere stenen constructie over twee verdiepingen, met vernieuwd dak en buitenkant van het huis, binnen moet het nog worden afgemaakt, een tuintje en nog een kelder.

Het huis is gerenoveerd door de huidige eigenaren die de originele karakteristieke eigenschappen hebben aangehouden, zoals houten balken en stenen vloeren die het huis een unieke uitstraling geven.

Het geheel ligt op ongeveer 3 km van Casola in Lunigiana waar de eerste benodigde diensten liggen, en 10 km van Fivizzano.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Italie

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gťťn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Lunidomus
Via Nazionale Cisa, 33
Terrarossa (MS)
54016 Via Nazionale Cisa, 33 Terrarossa
ItaliŽ

Contactpersoon: Dhr. Paolo Lenzi
Tel. 3284749710
Tel. 3894331064
https://www.lunidomus.it

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

ItaliŽ: 13 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

The Lunidomus real estate agency is located in North of Tuscany in a area called Lunigiana at short distance from the sea and the mountains. Visit our web site or come and visit us and we will be happy to tell you all about this beautifull part of the country. We have a large range of proposals such as: Detached Properties, Country Estates, Family Homes and Apartments. Calling number 389 4331064 you can speak: Nederlands, Deutch, Francais.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat ķw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten