Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Bourgogne - Saône-et-Loire - Rousillon en Morvan

Vraagprijs € 165.000

Vraagprijs € 165.000

Woonhuis te koop in Frankrijk - Bourgogne - Saône-et-Loire - Rousillon en Morvan - € 165.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Mooi groot vrijstaand dorpshuis gelegen tegenover de kerk aan het dorpspleintje van een rustig dorp midden in de Morvan. Het huis met een woonoppervlak van 180m2 is volledig gerenoveerd en er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen en een dito afwerking. Gedeeltelijk onderkelderd en een ommuurd eigen terrein van 806 m2.
Indeling van de woning:
Begane grond: ruime entrée met kasten, goed uitgeruste keuken, toilet, slaapkamer met badkamer, grote salon met open haard en Frans balkenplafond. Gehele begane grond toegankelijk gemaakt voor rolstoel. Vanuit de keuken toegang tot de veranda met schuifdeuren en vaste barbecue.
1e verdieping: overloop en grote gang met ingebouwde kledingkasten, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een kleine dressing.
2e verdieping: zolderruimte verdeeld in drie ruimtes, geschikt voor opslag en als kinder speel- en slaapruimte.
Overig: schuur vast aan het huis en atelier met oude broodoven, kelder en diverse kleine opslagruimtes. Vlak terrein van 806m2 is geheel ommuurd.
Zeer comfortabel huis voorzien van dubbele beglazing en volledig geisoleerd. Aangesloten op het riool.
Ideaal als vakantiewoning of voor permanente bewoning, met prima mogelijkheden voor het realiseren van chambre d’hote. Vraagprijs: € 165.000,--
Voor bezichtiging of meer informatie: Willem Somers 0033-643198373 of somers.willem@immobilierautun.fr


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Regie d`Immeubles Beaufaron
44 Avenue Charles de Gaule
71400 Autun
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Somers
Tel. +33(0)643198373
http://www.immobilierautun.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 10 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij Regie d’Immeubles Beaufaron ! Gevestigd te Autun, de poort naar het groene hart van Frankrijk: De Morvan. Wij zijn gespecialiseerd in aankoop en verkoop van onroerend goed in de Bourgondische departementen Saone et Loire (71) en de Nievre (58). Dankzij ons aanbod, professionaliteit, jarenlange ervaring, enthousiasme en betrokkenheid helpen wij u uw droom te realiseren. Op ons kantoor wordt er Nederlands, Frans, Engels en Duits gesproken. Hierdoor bent u in de gelegenheid om in uw eigen taal gebruik te maken van onze diensten. Centraal bij het bemiddelen staan onze persoonlijke begeleiding en service. Op basis van uw wensen worden verschillende huizen geselecteerd, die u vervolgens geheel vrijblijvend met uw adviseur gaat bezichtigen. Voor al onze huizen die wij in de verkoop hebben, zijn wij voorzien van een officieel “mandat de vente”. Vermelde prijzen zijn vraagprijzen inclusief makelaarscourtage en exclusief notariskosten, waarbij wij als intermediair de onderhandelingen met de verkoper voeren om tot een akkoord te komen. In verband met de privacy van de eigenaren worden adresgegevens alleen bij een bezichtiging verstrekt. Ons meertalig team van medewerkers is u dan ook graag van dienst. Regie d’Immeubles Beaufaron 44 Avenue Charles de Gaulle 71404 Autun France Contactpersoon: Willem Somers Telefoon: +33 (0)643198373 Email: somers.willem@immobilierautun.fr Website: www.immobilierautun.fr Wij verzoeken u vriendelijk voor uw bezoek, middels e-mail, contact met ons op te nemen voor een afspraak.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten