Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Griekenland - Peloponnese - Kamaria

Vraagprijs € 65.000

Vraagprijs € 65.000

Bouwgrond te koop in Griekenland - Peloponnese - Kamaria - € 65.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een bijzonder fraai en uniek gelegen bouwkavel in Griekenland ‘Kamaria I’ vol met olijfbomen en direct toegankelijk vanaf een rustige asfalt straat. Heeft een groots zicht op de zee de eilanden en het omliggende heuvelachtige landschap. Ligt hemelsbreed op ca. 800 meter van de zee, duinen en het strand. Gelegen in een rustige setting van meerdere vakantiehuizen en heeft een grote mate van privacy. De bouwvergunning welke is afgegeven is nog rechtsgeldig tot en met september 2020 daarna komt deze definitief te vervallen, deze kan eventueel nog worden aangepast (niet qua maximaal afgegeven m² gebruiksruimte). Er is een huis ingetekend van in zijn totaal ca. 131 m² bestaande uit een begane grond van ca. 80 m² een basement en een bovenverdieping van ca. 51 m².

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Griekenland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Pelops Greek Houses
Antoinette van Pinxterenlaan 1
6532 CV Nijmegen
Nederland

Contactpersoon: Dhr. Joop Derksen
Tel. 0031-(0)6 16330041
http://www.pelopsgreekhouses.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Griekenland: 19 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw tweede huis in Griekenland? Pelops Greek Houses zorgt voor een betrouwbare en deskundige begeleiding. Pelops Greek Houses is een kleinschalig en persoonlijk Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van tweede huizen en bouwkavels in de Peloponnesos van Griekenland. Wij bieden u deskundige begeleiding bij de aankoop van een betaalbaar tweede huis in Griekenland. Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten in het gehele traject van oriëntatie tot en met de aankoop van een tweede huis of bouwkavel in de Peloponnesos van Griekenland. Maar zeker ook daarna blijven we u graag van dienst met onze uitgebreide dienstverlening en service ter plaatse. Het Griekse Messinia, meest zuidelijke punt van de west Peloponnesos, staat aan de vooravond van één van de grootste toeristische ontwikkelingen van Griekenland in één gebied! De huidige bouw van de meest luxueuze golfresorts van heel Griekenland zullen zorg dragen dat het gebied verder ontwikkeld zal worden. Dit zal het voorzieningenniveau en de bereikbaarheid het gehele jaar door sterk vergroten. In de toekomst zal dit gebied bekend worden als de "Goudkust" van Griekenland voor tweede huis bezitters.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Griekenland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten