Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Oostenrijk - Opper-Oostenrijk - St. Pankraz

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Landhuis te koop in Oostenrijk - Opper-Oostenrijk - St. Pankraz - € 0

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Dit perfect gerenoveerde pand, gebouwd in 1865, ligt in een heel klein dorp in het nationale park Kalkalpen. Het is lange tijd gerund als een herberg, maar net zo goed is het een droomretraite voor gestresste stedelingen. De locatie is uniek in een bergdal, waar ondanks de vallei, zelfs in de winter, de zon opkomt. Idyllisch - schijnbaar bijna alleen, vooral als je achterin het pand bent. Het uitzicht op de bergen en de vallei van de rivier is onbelemmerd en tegelijkertijd kunt u dankzij de ideale toewijding - ongeveer de helft van het perceel heeft de ideale toewijding "dorpsgebied - extra leefruimte of in uw paard creëren, zelfs thuis. De begane grond bestaat voornamelijk uit (voorheen) gastronomisch gebruikte kamers, die echter zo waardig en liefdevol zijn gerestaureerd dat de bar ook geschikt is voor privégebruik, net zoals de kamer niet te groot is voor uw feesten met familie en vrienden. Waarschijnlijk zal alleen de hal een beetje anders worden opgezet. Op de bovenste verdieping van het huis is een ruim en luxe appartement met 5 grote kamers, waarvan de meeste deelbaar zouden zijn. Een waterrechten, wat bos, ongeveer 70 fruitbomen, in de keuken een houtkachel door de verwarmde in de logeerkamer en een noodgenerator, die is aangesloten op het elektrische systeem en is alleen om een ​​schakelaar te draaien, het huis te maken, althans voor korte crises zelfvoorzienend. Details, zoals de toiletten en badkamers uitgerust met Sölker-marmer, bartafels van Rüster, gedeeltelijk vloerverwarming en een volledig functionerende tegelkachel uit de jaren 1920 maken dit huis een plek om je goed te voelen. Deze eigenschap is ook geschikt voor dagelijks leven met het gezin, want tegenover de basisschool of de halte voor de bus in de kleuterschool. In het - vooral in de Jadgbereich - zeer populaire nationale park Kalkalpen zijn heel veel gemeenten als gereserveerde gebiedsgemeenten (gemeenten, waarin geen recreatieve woningen zijn toegestaan) uitgezet. - St. Pankraz is niet een van deze - hoewel een typische plaats voor dit romantische gebied. De binnenplaats van deze woning is geoptimaliseerd voor het oppervlak en voorzien van een elektrische toegangspoort. Het voormalige stalgebouw zou een renovatiebasis kunnen zijn voor grote gewelfde ruimtes. Verder is alles nodig om most te produceren: peren- en appelbomen, hydraulische mostpers met een capaciteit van 110 liter / druk en een gistings- en opslagkelder.

Deze eigenschap wordt verkocht tijdens het biedproces. Dit is geen veiling. In principe verloopt alles als een normale verkoop - alleen zonder prijsopgave - na aanbiedingen van de potentiële koper. Op verzoek zal ik graag na inspectie een minimumprijs van de mogelijke aankoopprijs bekend maken.

Deze tekst werd automatisch vertaald uit het Duits. Raadpleeg de originele Duitse versie op de startpagina van de makelaar in geval van twijfel in geval van vertaalfouten.

We wijzen vlgs. § 5, par. 3 (Oostenrijkse) Brokers Act dat de makelaar (afgestudeerde industrieel ingenieur. K. G. Ertl) werkt als dual makelaar. De verstrekte informatie wordt verondersteld om nauwkeurige, drukfouten of fouten zijn. Voor alle indicaties, informatie en gebieden die door de eigenaar kant of aan derden aan ons geleverd zijn, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld. Deze advertentie is een gratis vrijblijvende offerte. Houd er rekening mee dat kunnen we alleen verwerking van aanvragen met volledige erkenning van het adres toe te schrijven aan de bewijslast aan de verhuurder. Niet-bindend, niet-bindend bod. Bezoeken en raadplegingen gehouden gratis, alleen in het geval van een succesvolle bemiddeling, de juridische commissie is het gevolg voor de betaling.

Energiecertificaat:
Verwarmingsvereiste (HWB) Klasse E 179,00 kWh / (m² · a) - Warm water inbegrepen
Energieprestaties (fGEE) Klasse C 1,43 kWh / (m² · a)

Koper commissie:
3% van de aankoopprijs plus 20% BTW

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Oostenrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


K.G. Ertl Immobilien
Gartenhausweg 4
4560 Kirchdorf
Oostenrijk

Contactpersoon: Dhr. Karl-Georg Ertl
Tel. 00436642286695
https://www.kgertl.at

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Oostenrijk: 1 object
  

Kantoorinformatie:


office

K.G. ERTL IMMOBILIEN\r\nYOUR PERSONAL REAL ESTATE PARTNER IN UPPER AUSTRIA, VIENNA AND GRAZ
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Oostenrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten