Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Frankrijk - Lorraine - Vosges - Ventron

Vraagprijs € 122.000

Vraagprijs € 122.000


Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Frankrijk te koop

Beschrijving:  


Chalet bij Ventron met prachtig uitzicht vlakbij centrum en pistes

Serre met uitzich over vallei, woon- eetkamer, 2 slaapkamers, kleine keuken, badkamer.

De chalet wordt gemeubileerd verkocht.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


La vie en France Immo
13, Quai de vologne
88640 Granges sur Vologne
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. Tamara van Driel
Tel. 0033608693815
Tel. 0033329414066
https://www.lavieenfranceimmo.eu

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  


Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 16 objecten
  

Kantoorinformatie:


Bij La Vie en France Immo worden niet alleen maar huizen verkocht, maar wordt een totaalpakket aangeboden. We beginnen met een voortraject waarin u uw wensen kenbaar maakt m.b.t. uw droomhuis. Aan de hand van deze zoekcriteria stel ik een lijst van huizen samen. Deze huizen worden gezamenlijk besproken en eventueel vervangen voor weer andere huizen. U kunt ook op mijn website een huis selecteren dat u wilt bezoeken. Dit alles om zoveel mogelijk een goede voorselectie te maken voordat u kosten maakt voor reizen en verblijf. Wanneer de keuze gemaakt is begint het echte avontuur. U komt dan naar de Vogezen en wij gaan op stap. Over uw verblijf hoeft u zich geen zorgen te maken u wordt volledig verzorgd. We verzorgen een kamer in onze Chambres d’Hôtes La Tulipe Orange en er is ontbijt en avondeten. Lunch wordt onderweg genuttigd wanneer wij in de prachtige Vogezen aan het rijden zijn op zoek naar uw droomhuis. Een prettige bijkomstigheid is dat als u uw droomhuis samen met La Vie en France Immo aankoopt, u de kosten van de overnachtingen terugbetaald krijgt (met een maximum van 4 overnachtingen). Totaalpakket van La vie en France immo Het totaalpakket, aankoop en begeleiding, bij La Vie en France Immo heeft nog meer voordelen. Buiten de normale diensten van een makelaar bieden wij u het volgende: Zoals eerder genoemd, accommodatie tijdens de zoektocht. U hoeft alleen maar naar de Vogezen te rijden en ik neem het vandaar van u over. Begeleiding bij het afsluiten van verzekeringen en financieringen. Frans blijft voor veel Nederlanders een moeilijke taal dus als u wilt ga ik mee en kan ik dat taalprobleem oplossen. Vragen over regelgeving op diverse gebieden. U kunt hierbij denken aan het aanvragen van kinderbijslag, scholen voor de kinderen, aanvragen vergunningen, aanvragen water en elektra en ga zo maar door. Bij La Vie en France Immo heeft u te maken met een ervaringsdeskundige die jaren geleden ook zo maar in Frankrijk terecht kwam. En het toen ook erg fijn vond om begeleid te worden. Vandaar ook deze aanpak omdat u dan in een bezoekje al uw vragen beantwoord krijgt.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten