Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Indonesië - Bali - Desa Tukad Sumaga, Gandon

Vraagprijs € 450.000

Vraagprijs € 450.000

Resort te koop in Indonesië - Bali - Desa Tukad Sumaga, Gandon - € 450.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Ons resort ligt aan de rand van het dorp Tukad Sumaga in Noord-Bali, een half uur rijden van Lovina Beach, met haar terrasjes en diverse winkels en eetgelegenheden, en 5 minuten rijden van het Bronbong strand.
Het resort ligt in een authentieke bergachtige, inspirerende omgeving.

In de jaren voor de coronacrisis, hebben we met veel plezier betalende gasten mogen ontvangen op het resort. Maar, om een aantal persoonlijke redenen, heb ik besloten terug te keren naar Nederland.

Het resort biedt een uitzicht op de bergen en omvat drie villa’s, een mooi aangelegde tuin, een groot centraal gelegen zwembad, een carport, een kantoor/receptie ruimte en 2 opslagruimtes.

De villa’s zijn geschikt voor 6 personen. Elke villa bestaat uit 3 slaapkamers (met airco), 2 badkamers (met een toilet, douche, wastafel en bergruimte), een grote overdekte veranda aan de voorkant van de Villa en een overdekte veranda aan de zijkant van de villa. De veranda’s zijn voorzien van een zithoek. In de woonkamer staat een TV en o.a. een zitbank en een eethoek. In elke villa is een ingerichte open keuken aanwezig.
Naast een centraal op het resort gelegen groot zwembad, omringt door een overdadige tropische tuin, zijn twee villa’s voorzien van een kleine pool bij de villa.
Kijkt u gerust op onze website www.puribulan.nl voor een verdere indruk

Aangrenzend aan het resort hebben we ook een stuk grond in eigendom die uitermate geschikt is om er bijvoorbeeld een yoga/meditatieruimte te bouwen. Het is mogelijk om dit stuk land ook bij het resort te kopen.

De Balinese overheid heeft serieuze plannen om een nieuwe luchthaven te gaan bouwen bij Singaraja, ongeveer 1 uur rijden van ons resort.

Vanwege de gunstige toekomst van de regio investeren veel Aziatische en Westerse investeerders in de aankoop, verbouwing en renovatie van accommodaties en de bouw van hotels. Op dit moment is het allemaal nog betaalbaar en dus gegarandeerd van een goed rendement op termijn.
Een investering in de aankoop van ons resort zou daarom erg verstandig zijn. Ook omdat we het resort tegen een scherpe prijs aanbieden nl. € 450.000 voor het totale resort met de drie villa’s, zwembad en bijgebouwen waaronder een garage.

Indien u dat wenst, kunnen we u helpen uw villa(‘s) bij een organisatie onder te brengen die deze voor u kunnen verhuren in de periode dat u zelf geen gebruik wil/kunt maken van uw villa(‘s).

Voor verdere vragen kunt u mailen naar info@puribulan.nl


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Emigratie-handboek

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Stefan Samuels
Tel: +6281238965498/+32649315183Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten