Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Italië - Piemonte - Rizzi Ponzone (AL)

Vraagprijs € 49.000

Vraagprijs € 49.000


Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Italie te koop

Beschrijving:  


Dit ruime appartement met privé tuin ligt midden in de Appenijnen in een oase van rust. Het is een gebied waar de bergen een diepe indruk maken, en de rest van de wereld lijkt niet meer te bestaan. Toch ligt de woning vlakbij dorpjes met basisvoorzieningen, en het idyllische stadje van Sassello. De schitterende Italiaanse bloemenriviere ligt op ca. 45min afstand. Een toplokatie dus voor natuurliefhebbers die toch niet geďsoleerd willen zijn. De woning bevindt zich in een gebouw met nog 3 andere appartementen. Het heeft een panoramisch balkon, en 2 stukken privé tuin. Eén tuin is terrasvormig, ca. 240m˛, en bevindt zich precies voor het appartement. De andere tuin ligt naast het gebouw en heeft een afmeting van ongeveer 340m˛. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een royale entree, woonkamer met balkon, keuken, 2 grote slaapkamers en badkamer. Daarnaast is er nog een zolderruimte op de 3e verdieping en een grote garage. Het gebouw bevindt zich in zeer goede staat; de bewoners hebben recentelijk onderhoud gepleegd aan het dak, de balkons zijn vernieuwd alsook de regenpijpen.

Rizzi is een wijk van de gemeente Ponzone (ca. 1000 inwoners). De woning is gelegen aan de rand van een bos, rijk aan kastanjes en paddestoelen. Het ligt vlakbij andere dorpjes waar men de winkeltjes voor de basisvoorzieningen treft. Het is een gebied dat zeer actief is in (thema)feesten en buiten activiteiten. Vooral in de zomermaanden is er een bruisend sociaal leven, ook onder jongeren. Behalve een overweldigende natuur in de bergen, zijn ook de best genomineerde schitterende stranden van de Bloemenriviere op korte afstand.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Relaxinitaly
Regione Guardia 6
15076 Ovada (AL)
Italië

Contactpersoon: Mevr. Jans
Tel. +39 3404153115
https://www.relaxinitaly.it

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  


Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Italië: 17 objecten
  

Kantoorinformatie:


Relaxinitaly biedt Nederlandstalige begeleiding bij de aankoop van onroerend goed in Italië, in de regio Piemonte. We hebben een zeer gevarieerd aanbod: kleine huisjes, cascina’s, villa’s, landgoederen of B&B’s. De panden zijn direct bewoonbaar of hebben nog een opknapbeurt nodig! Voor ieder budget en voor iedere wens, vindt Relaxinitaly het juiste aanbod. Wij bieden een complete begeleiding: van het begin tot het einde van het aankoopproces. U, als koper, houdt zich alleen bezig met het uitzoeken van het object dat helemaal bij u past. Wij, als Relaxinitaly, houden ons bezig met alle administratie, technische en legale onderzoeken met betrekking tot het object, om voor u een onbezorgde koop mogelijk te maken. Alle documentatie wordt 2-talig opgesteld: in het Nederlands en in het Italiaans. Ook na de administratieve overdracht van het eigendom, verlenen we taalkundige assistentie tussen u en de verkoper om de feitelijke en praktische overdracht ook soepel en prettig te laten verlopen.\r\nRelaxinitaly is ontstaan uit een passie voor het authentieke en karakteristieke onroerend goed dat Italië te bieden heeft. Na 20 jaar in Italië, hebben we ervaring met procedures, affiniteit met de cultuur en kennis van de levendige mentaliteit van het passionele Italiaanse volk. \r\n
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten