Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Hongarije - Pannonia (West) - Baranya (Pécs) - Orfű

Vraagprijs € 124.900

Vraagprijs € 124.900

Villa te koop in Hongarije - Pannonia (West) - Baranya (Pécs) - Orfű - € 124.900

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een van de hoogst gelegen woningen van het schitterende en populaire dorp Orfű, bekend van o.a. de prachtige natuur, recreatie meren, vele restaurants, het aquapark en de uitstekende ligging en bereikbaarheid. Deze woning ligt aan het eind van een doodlopende straat hoog in het dorp. Een zeer rustige plek met veel privacy en een prachtig uitzicht!
De woning staat op een prachtig dubbel perceel waardoor er aanzienlijk meer grond bij de woning hoort dan gebruikelijk is in Orfű
Indeling: ruime souterrain, ideaal voor bijvoorbeeld fitness/wellness of gewoon als opslag. Op de begane grond een open keuken met woonkamer en een badkamer met douche en toilet. Op de verdieping bevindt zich een overloop en weer een badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers.
Naast de woning staat een grote garage ruimschoots geschikt voor 2 auto`s. Er zijn 2 inritten, ieder met op afstand bedienbare, elektrische poorten.
Op het perceel staat verder een zwembad met terras, uitgebreide speeltuin en een geasfalteerd basketbal/tennis veld. Het perceel rond het woonhuis is volledig met natuursteen ommuurd (1,5 meter hoog!). De rest is met hekwerk omheind.

Kijk voor meer informatie en foto`s op onze website. Referentie 432.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Hongarije

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Mecsek Makelaardij Kft
Sajgói út 12
H-7673 Kövágószölös
Hongarije

Contactpersoon: Dhr. Marc A. Nijhuis
Tel. 0036-204 829 414
Skypenaam mecsek-makelaardij
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Hongarije: 13 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Bij Mecsek Makelaardij brengen wij het vak van makelaar terug naar het niveau waar het ons inziens thuis hoort. U zoekt een onroerend goed in Hongarije voor permanente bewoning, vakantie huis of als investering? Wij vinden het voor u, gaan met u het object bekijken, voeren alle onderhandelingen met de verkoper en handelen de formaliteiten voor en met u af. Puur en helder, zonder verborgen agenda`s en onoverzichtelijke kostenplaatje. Wij houden ons dus niet bezig met verbouwingen, renovaties, juridische advies praktijken en allerhande wel of niet aan de onroerend goed markt verwante zakelijke activiteiten. Makelaardij pur sang dus! Vergunning: 833/2013
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Hongarije

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten