Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Thailand - Noord - Mae Rim, Chiang Mai

Vraagprijs € 85.000

Vraagprijs € 85.000


Toon alle grote foto's
Handboek Emigratie-handboek te koop

Beschrijving:  


Townhouse / Vakantiewoning te koop in Mae Rim, Chiang Mai, Thailand

Voor permanente bewoning, recreatie, verhuur of belegging.

Dit twee verdiepingen tellende, nagenoeg geheel gestoffeerde en gemeubileerde, townhouse (Google Earth Geo-coördinaten: 18˚58ˈ14” N, 98˚53ˈ40” E) staat in een fantastisch groene en energierijke rustige omgeving op de residences van een aangrenzend hotel & gezondheidsresort. Ca. 3 kilometer van de internationale PREM-school, 10 kilometer van het centrum van Mae Rim, 25 km van het stadscentrum van Chiang Mai en 30 km van de internationale luchthaven. Voor een impressiefilmpje van de omgeving gemaakt door het resort kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=nzigOhAEMbc.

De residences bieden vele faciliteiten (incl.) waaronder een zwembad, een tennisbaan, een labyrint en een fitness parcours. Het resort biedt tegen betaling diverse wellness programma’s, massages, yoga en meditatie.

Het huis heeft een comfortabele energie en is in een perfecte conditie en staat van onderhoud. Zo heeft het in 2018 een totaal nieuw dak gekregen met geglazuurde dakpannen. Het is in 2017, 2018 en in 2019 geschilderd. Zowel op de boven etage als beneden zijn in 2017 nieuwe hoge kwaliteit schuifpuien geplaatst. Het is voorzien van een nieuwe voordeur met dubbel glas (glas in lood). Op de boven etage is een nieuw stalen balkon met uithangende zit/relax bank gemaakt. Het huis is op diverse plaatsen, ter bescherming tegen insecten, voorzien van aluminium horren en schuifdeuren. Hoge kwaliteit nieuwe (2018) gordijnen op begane grond en in slaapkamer. In april 2019 zijn een nieuwe airco voor de benedenverdieping geplaatst en nieuwe ventilatoren in woon- & slaapkamer. Half december 2019 is het beneden balkon eveneens vernieuwd en heeft ook een uithangende bank gekregen. Samen met de mogelijkheid voor het buiten op het balkon electrisch koken en grillen geeft het de mogelijkheid voor gezellig dineren buiten.

Basis info over het huis:
# 64 m˛ vloeroppervlak.
# Zowel beneden als boven een balkon van 2 x 3 m.
# Grond 29 Thai Sq. Wah (erfpacht voor 30 jaar met optie tot 2 x 30 jaar verlenging)
# 1,5 slaapkamer (1 tweepersoons slaapkamer + separate extra logeerruimte voor 1 persoon)
# Diverse ingebouwde kasten en berging/opslag.
# Open voor en achtertuin onder architectuur aangelegd.
# Twee airco’s
# Warmwatervoorziening door grote elektrische boiler.
# Meubilering en stoffering conform separate lijst die ik u op verzoek graag toestuur.

Begane grond:
# Open keuken, woonkamer (4 x 4 m) met verhoogd plafond, plafond ventilator en indirecte verlichting, airco, toilet met wastafel, garderobe, trap naar boven verdieping, ingebouwde wasmachine, koel/vries combinatie (incl.), nieuw (december 2019) balkon met zitbank en buiten kook / grill gelegenheid, terras set gietijzer.
Tuin met twee waterfonteinen/vazen. Voortuin met mini labyrint.

Verdieping:
# Slaapkamer (4 x 4) met verhoogd plafond, plafond en muur art en indirecte verlichting, airco, flatscreen wand televisie (incl.), remote control wandventilator (mei 2019), trapopgang, vergrote overloop (mogelijkheid voor logeerbed of bureau) met vide, wandventilator en grote ingebouwde hang/legkast, badkamer met wastafel, douche en toilet. Separate opslag/berging. Slaapkamer balkon met uitzicht op de tuin met zwembad van het resort en bergen, en terras set van gietijzer.

Jaarlijkse kosten:
Management fee (straatverlichting, huisvuil, internet, groenvoorziening & onderhoud, cameratoezicht) ca. € 580,00 per jaar. OZB nihil.
Kosten voor water en elektriciteit ca. € 25 - € 35 per maand.

De koopprijs is 2.89 miljoen Thai Baht (ca. € 85.000) kosten koper.
Verkoop door Nederlandse eigenaar via Thais recht.

Meer foto`s op: https://houseforsalemaerimchiangmaithailand.blogspot.com
Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Frans in Mae Rim Thailand
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Emigratie-handboek

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten