Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
Bewaarlijst is leeg(0)

  Frankrijk - Bourgogne - Nièvre - Saint Hilaire en Morvan

Vraagprijs € 225.000

Vraagprijs € 225.000


Toon alle grote foto's
Handboek Wonen en kopen in Frankrijk te koop

Beschrijving:  


Goed onderhouden voormalige boerderij; geschikt voor gites en B & B.

In de Bourgogne op de westelijke heuvels van natuurpark De Morvan en op slechts enkele kilometers van de stad Chateau-Chinon, biedt de voormalige boerderij verschillende gebruiksmogelijkheden. Hij is uitstekend geschikt voor permanente bewoning maar kan ook als fijne tweede woning gebruikt worden.

Door de ligging nabij de westelijke toegangroute naar Chateau-Chinon, de hoofdstad van natuurpark de Morvan, biedt hij tevens commerciële mogelijkheden. Hij is heel makkelijk te vinden en in tegenstelling tot de binnenlanden van de Morvan, zijn hier nog niet veel verblijfsaccommodaties te vinden.

Het huis heeft een afmeting van ca. 9 x 18 meter. Op de begane grond zijn er een grote woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een apart toilet, een doucheruimte, 2 slaapkamers, een kantoor, een gang, een badkamer en een hal met een trap naar de eerste verdieping.

De verdieping is een open ruimte van ca.112m en is via een eigen buitendeur en opgang apart bereikbaar. Deze is groot genoeg om er 3 B & B kamers en een gemeenschappelijke verblijfsruimte in onder te brengen. Voorbereidingen m.b.t. de aan- en afvoeren, leidingwerk etc. zijn al getroffen. Verder is er een grote raampartij met uitzicht op de bossen etc.. Voor de realisatie is het slechts een kwestie van in- en aftimmeren van de kamers.

Het bijgebouw is ruim 300m2 groot. In dit gebouw kunnen zonder veel hak en breekwerk 2 grote en 1 kleine gîte gerealiseerd worden.

Het perceel van ruim 8000m2 biedt de mogelijkheid voor de realisatie van een kleine boerencamping. In het grote bijgebouw is nog voldoende ruimte vrij om het sanitair in onder te kunnen brengen. Jaarlijks komen er in toenemende mate toer motorrijders naar de Morvan. Deze toer motorrijders zijn een uitstekende doelgroep.

Kortom, de boerderij kan interessant zijn voor diegene die het roer om wil gooien, die een fijne plek in Frankrijk zoekt op reisbare afstand van Nederland en waar het mogelijk is om een verblijfsaccommodatie te realiseren. Daarnaast kan er altijd als aanvulling nog gedacht worden aan de organisatie van workshops en cursussen.

Voor meer informatie, technische details en foto’s bezoek de website: www.ferme-bourgogne.fr


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: Ineke
Tel: 0031-(0)640356446Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:
<<< Terug naar zoekresultaten