Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Portugal - Algarve - Faro - Olhão - Fuseta

Vraagprijs € 160.000

Vraagprijs € 160.000

(Woon)boerderij te koop in Portugal - Algarve - Faro - Olhão - Fuseta - € 160.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Fuseta.

Zittend in 1,148 m² grond met een klein uitzicht op zee. Deze twee oude Quintas kunnen ofwel de basis vormen voor een nieuw bouwproject of een echte uitdaging voor de DHZ-liefhebber. Als je naar Portugal komt en de authentieke ervaring wilt tussen een kleine gemeenschap in de buurt van de stranden, dan is dit misschien de enige. Locatie: gelegen in een klein stedelijk gebied met voornamelijk lokale Portugese buren. Een goede centrale locatie met toegang van de EN125 op een smalle kleine geasfalteerde weg met de laatste 60 meter vuil spoor. Fuseta met kleine supermarkten, lagune-en eiland stranden op een klein eindje rijden van het hotel.  Olhão met supermarkten, beroemde vis-en groentemarkt, jachthaven en veerboten naar de eilanden op c. 7 km, Faro met winkelcentrum, theater, de jachthaven van de bioscoop en de luchthaven op 20-25 minuten afstand. Beschrijving van de eigenschap. Twee terrasvormige Quintas en bijgebouwen in slechte staat met een totale overdekte oppervlakte van 180 m² en zitten in een perceel van omheind landmeten c. 1,148 m². De Quintas werden oorspronkelijk ergens gebouwd in de vroege 1900 met 50 cm dikke natuurstenen muren, stok-en riet daken met Romeinse tegels. Dit is een serieuze renovatie klus voor een moedige DHZ-persoon of een andere optie is om alles neer te kloppen en een project te doen voor een compleet nieuw huis. Accommodatie: een deel heeft vier kamers (twee zeer kleine), een oppervlakte van 52,30 m², het andere deel heeft vijf kleine kamers, in een gebied van 44,3 m². Er zijn ook verschillende bijgebouwen, een opslagruimte van 7,5 m², een zeer eenvoudige buiten badkamer van 10 m², een andere berging van 15 m², kippen huizen van 6,5 m² en vervallen stallen van 21 m². Er is ook een kamer op de eerste verdieping van waaruit u een klein uitzicht op zee hebt. De daken, vloeren, deuren en ramen moeten worden vervangen, de muren gepleisterd en Electrics, water en riolering in te voeren. Maar oude Quintas hebben karakter en de uitdaging is om dit te heroveren. kenmerken: leidingwater en elektriciteit op het land. Goede toegang van lokale geasfalteerde weg met de laatste 60M dirt track. Omheind plat perceel van land met wat olijf, vijgen en andere fruitbomen en wijnstokken. Klein uitzicht op zee. Kleine communautaire omgeving.

Features: Tuin

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Portugal

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Russell & Decoz Lda. Real Estate Imobiliária
Av. Maria Lizarda Palerma 43A
8700-081 Moncarapacho, Algarve
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Kaja Decoz
Tel. 00351-289792785
Fax. 00351-289792785
http://www.russell-decoz.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 95 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw officiele makelaar in de Oost-Algarve! Met ons kantoor in Moncarapacho al meer dan 27 jaar geopend hebben wij ruime ervaring om u bij te staan bij de aanschaf van uw onroerend goed. One of the oldest goverment licenced real estate agents working in the Algarve - 870AMI. Over 27 years of experience in and around Moncarapacho in the Eastern Algarve.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten