Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Portugal - Algarve - Faro - Faro

Vraagprijs € 750.000

Vraagprijs € 750.000

Villa te koop in Portugal - Algarve - Faro - Faro - € 750.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Santa Barbara de Nexe.

Met volgroeide tuinen, 3 putting greens, een Fairway & Driving Range. Enthousiaste golfer' Geweldig potentieel hier voor een kort spel residentiële zaken of gewoon een geweldige plek voor u en uw gezin om te relaxen, genieten van de 19e hole met airconditioning en verbeteren van uw golf vaardigheden zonder thuis te verlaten.   Locatie: goed gelegen op een paar minuten rijden van het kleine dorpje Santa Barbara de Nexe in de oostelijke Algarve en de internationale luchthaven van Faro op ca. 20 minuten afstand. Het verstrekken van uitstekende toegang via een landweg direct in het omheinde pand. Zittend op het hoogste deel van het land een uitzicht op zee en het platteland wordt waargenomen van alle niveaus. Een gebied van gemengde nationaliteiten, meestal woonachtig en wonen in even aanzienlijke eigenschappen, een gebied dat een goede omgeving biedt voor zowel een bedrijf als een privéwoning.   Beschrijving van het pand: een villa op twee verdiepingen met een implantatie van 175m2 en een bouwoppervlak van 341m2 zittend in een stedelijk perceel van 1991m2. Ook binnen het perceel is er een op zichzelf staand chalet met 3 slaapkamers en een niervormig verwarmd zwembad (met jacuzzi)-allemaal gebouwd in 1993, er is ook de 19e hole met airconditioning, 3 verlichte Short putting greens een met zand bunker en 2 x Power Tee-links & rechtshandig .  Ook inbegrepen in de prijs is een aangrenzend perceel van 2480m2 met de professioneel ontworpen korte spel fairway met volledig geautomatiseerd regen vogel irrigatiesysteem.   Accommodatie: twee verdiepingen tellend huis met entree hal, 3 slaapkamers met eigen badkamer, ingerichte keuken en zitkamer, overdekt terras met eethoek en serre. 1e verdieping met open plan bed zitkamer met toegang tot grote op het zuiden gelegen dakterras, vestiaire & kitchenette. Gast Annex allemaal op één niveau met zitkamer, complete badkamer, 3 slaapkamers-een met douche en ingerichte keuken.   Kenmerken: boorgat. Cistern c. 24m3. Zout waterontharder. 3 fase elektriciteit met goedkope tarief. Zonnepaneel met gas backup warm watersysteem. Hoofdgebouw onder vloerverwarming met individuele thermostaten-olie met gas back-up. Airconditioning. Houtkachel. Dubbele beglazing. Luiken & Veiligheidsroosters, vliegen schermen. Inbouwkasten. En-suites. TV & internetpunten.  Chloor zwembad met onder water licht en jacuzzi. 2 x SAT schotel. Irrigatiesysteem. Volledig omheind/gesaldeerd met 2 toegangspoorten. Bar-B-Q. Geïsoleerde 3 slaapkamer op zichzelf staand Chalet herbedraad 9 jaar geleden. Opslagloodsen. Goed uitzicht op het platteland. Goede toegang. Korte Game fairway met 6-sectie irrigatie. Putting greens. Flood verlichting. Power Tee met automatische afslagplaats & terugkeer bal faciliteit. Airconditioning 19e hole met terras. Groot dakterras. Netspanning & prive drainage. Volgroeide tuinen.

Features: Air conditioning, Centrale Verwarming, Vloerverwarming, Tuin, Open haard, Zwembad, Terras, Energiecertificaat: E.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Portugal

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Russell & Decoz Lda. Real Estate Imobiliária
Av. Maria Lizarda Palerma 43A
8700-081 Moncarapacho, Algarve
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Kaja Decoz
Tel. 00351-289792785
Fax. 00351-289792785
http://www.russell-decoz.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 92 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw officiele makelaar in de Oost-Algarve! Met ons kantoor in Moncarapacho al meer dan 27 jaar geopend hebben wij ruime ervaring om u bij te staan bij de aanschaf van uw onroerend goed. One of the oldest goverment licenced real estate agents working in the Algarve - 870AMI. Over 27 years of experience in and around Moncarapacho in the Eastern Algarve.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten