Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Bourgogne - Nièvre - Châtillon-en-Bazois

Vraagprijs € 89.600

Vraagprijs € 89.600

Woonhuis te koop in Frankrijk - Bourgogne - Nièvre - Châtillon-en-Bazois - € 89.600

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


In de stad wonen heeft zo zijn voordelen; alle faciliteiten op loopafstand. Als daar dan ook nog het rustgevende geluid bijkomt van een kabbelend riviertje besef je dat dit de ideale plek is voor een thuis. Vanuit deze plek heeft u eenvoudig toegang tot wandel- en fietspaden, door de rivier in uw achtertuin heeft u aansluiting op het waterwegennet van de Bourgogne. Het huis is in de jaren 60 van de vorige eeuw gebouwd en voldeed toen al aan de energie-eisen. In de laatste jaren is er extra geïsoleerd. Het is een solide gebouw, waarbij de binnenmuren eenvoudig verplaatst (zouden) kunnen worden mochten de ruimten niet aan uw eisen voldoen. Het huis heeft op de begane grond een entree, een keuken, een salon, toilet en een grote garage. Boven treft u nog eens een salon met balkon, twee slaapkamers met Frans balkon en de badkamer met toilet. De zolder is bereikbaar met een vlizotrap. De garage is groot genoeg voor twee auto’s; verder vindt u hier de verwarmingsketel voor de centrale verwarming. De 675m² grote tuin grenst aan een rivier; er is een steigertje voor een bootje of om te vissen. In de tuin staat een schuurtje. Kortom een zorgeloos huis waar u kunt genieten van de gemakken van de stad, maar waar stilte overheerst. Wandelen, fietsen en varen zijn hier onder handbereik.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


ServiceImmo
Domaine de Savigny
58330 St. Saulge
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Bleekemolen
Tel. 0033(0)640592011
http://www.serviceimmo.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 34 objecten
  

Kantoorinformatie:


ServiceImmo deelt uw passie voor het Franse platteland. We wonen en leven er zelf en begrijpen beter dan wie ook waarom u juist daar wilt zijn. Om uw Frankrijkdroom te verwezenlijken begeleiden wij u deskundig door het hele traject van informatie aanvraag tot de overdracht van de sleutel. En zelfs verder, als dat nodig is. Met onze ruime ervaring, gedegen kennis en transparante service zorgen we ervoor dat u uw Frankrijkdroom in werkelijkheid kunt beleven. ServiceImmo levert vakkundige, accurate en vriendelijke dienstverlening aan haar klanten die hun karakteristieke huis in Midden-Frankrijk willen kopen of verkopen. ServiceImmo is de deskundige en vriendelijke makelaar met een passie voor het Franse plattelandsleven. Goed bereikbaar, vlot in het aanleveren van gevraagde informatie, betrouwbaar in het nakomen van gemaakte afspraken. ServiceImmo is dé organisatie, die u begeleidt op weg naar uw Franse droomhuis. Vele mensen hebben inmiddels met de hulp van ServiceImmo hun droomhuis in Frankrijk gekocht. Lees hun verhalen op www.serviceimmo.nl onder `klantervaringen`.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten