Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Antillen - Curaçao - Grote Berg

Vraagprijs € 289.000

Vraagprijs € 289.000

Villa te koop in Antillen - Curaçao - Grote Berg - € 289.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Aan de noordzijde van het eiland, ten westen van de airport ligt de jonge en ruim opgezette wijk Grote Berg. Deze wijk ligt op ongeveer 10 km vanaf Willemstad. Ten zuidwesten van Grote Berg liggen op korte afstand alle mooie baaien van Banda Abou met de meest gewilde stranden. De woonwijk is uitsluitend bestemd voor wonen en daardoor vindt u hier de nodige rust en veiligheid.
Bij het binnenkomen van de wijk is rekening gehouden dat hier in de nabije toekomst een aantal winkels en horecagelegenheden zullen worden toegestaan.
De aangeboden villa ligt aan een cul de sac op de westelijke buitenrand. Door de wat hogere ligging heeft u op de begane grond al zeezicht, maar het uitzicht op de bovenverdieping is werkelijk adembenemend te noemen.
De Villa:
De villa is traditioneel gebouwd met kwalitatief hoogstaande materialen en staat op een ruime kavel van 945 m2, de afscheidingsmuur is voorzien van 2 poorten, beide voorzien van een electrische motor met afstandsbediening. 1 poort bevindt zich aan de noordzijde, terwijl de hoofdpoort zich bevindt aan de zuidoost kant. Verder is de kavel voorzien van een deepwell en is de uitgebreide alarminstallatie voorzien van beams.
De woning zelf bestaat uit 3 lagen. Door de hellende ligging van de kavel is er een souterain. Hier bevindt zich een grote onafgewerkte bergruimte, deze bergruimte heeft een oppervlakte van 210 m2, waarvan ongeveer de helft stahoogte heeft.
De beganegrondverdieping heeft een oppervlakte van circa 210 m2 en bestaat uit een ruime hoekporch, een ruime woonkamer, de komplete keuken met inbouwapparatuur, 2 ruime slaapkamers, een hal, een gastentoilet, een badkamer, een closet en een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine.
Op de 1ste verdieping bevindt zich een porch, een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een closet met aansluiting voor een 2de wasmachine. De bovenverdieping heeft een oppervlakte van circa 70 m2.
Om een goed beeld te krijgen is een bezichtiging natuurlijk noodzakelijk, ook zijn wij graag bereid tot het verstrekken van aanvullende informatie. U kunt ons voor verder contact bereiken via email pdkoning@hotmail.com, of via whatsapp/telefoon +59995218152


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen op Curaçao

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: P. de Koning
Tel: +59995218152Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen op Curaçao

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten