Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Midi-Pyrénées - Tarn-et-Garonne - Bruniquel

Vraagprijs € 280.000

Vraagprijs € 280.000

B & B / Pension te koop in Frankrijk - Midi-Pyrénées - Tarn-et-Garonne - Bruniquel - € 280.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Prachtig huis met tuin in het hart van het dorp Bruniquel..

Deze woning is toegankelijk via het straatje aan de voorkant en via de tuin aan de achterkant. Vai de voordeur komt men in een halletje van waaruit men met een trap naar de eerste verdieping kan of rechtdoor naar een gastenverblijf. Het gastenverblijf bestaat uit een ruime zitkamer, badkamer, kitchenette en een slaapkamer met deur naar de tuin aan de achterzijde van het huis. Op de eerste verdieping bevinidt zich een grote ruimte waar de keuken, eetkamer en zitkamer zijn ondergebracht. Deze kamer is zeer licht en diverse authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De oude vakwerkbalken die zichtbaar zijn, maken het verschil tussen de eetkamer/keuken en de woonkamer duidelijk. Deze ruimte is ook voorzien van een warmtepomp. Aan de tuinkant is er een ruim overdekt terras. De tweede verdieping van dit prachtige dorpshuis is bevat twee ruime slaapkamers. Een ruime slaapkamer aan de straatzijde en de hoofdslaapkamer aan de tuinzijde. Op de overloop is er een badkamer en de grote slaapkamer aan de tuinzijde heeft een eigen badkamer en een mezzanine. De mezzanine kan worden gebruikt als dressing of als bureau. Ook zijn er hier aansluitingen voor een wasmachine en dergelijke. De tuin is zeer ruim en uniek. Zeker voor zo`n middeleeuws dorp als Bruniquel is de grote van de tuin zeer bijzonder. De tuin heeft een aparte ingang via een klein straatje waar ook geparkeerd kan worden. De tuin meet bijna 600 m² en is geheel ommuurd. Deze woning is zeer geschikt om comfortabel te wonen in een unieke omgeving. Door de ligging is het ook zeer geschikt om een atelier of winkeltje te maken op de begane grond of eventueel een B&B.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


DISC Immobilier
54 avenue Paul Benet
82140 Saint Antonin Noble Val
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Dijkmans
Tel. 0033-563 682 750
http://www.agencedisc.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 135 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

DISC heeft een ruim aanbod van huizen in de departementen: Tarn, Tarn-et-Garonne, Lot en Aveyron. Wij begeleiden het gehele aankoop- maar ook gehele verkoopproces van A tot Z. Onze clientèle is Frans maar ook Brits, Nederlands, Belgisch en zelfs Australiers kopen via DISC. Meer weten, bel of mail ons, of nog beter: kom langs!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten