Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   TsjechiŽ - Noord Bohemen - Starkov

Vraagprijs Ä 75.000

Vraagprijs Ä 75.000

Vakantiehuis te koop in TsjechiŽ - Noord Bohemen - Starkov - Ä 75.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Wij hebben te koop een nette vakantiewoning op het vakantiepark Green Valley in Starkov. De ligging van de woning met een panoramisch uitzicht is bijzonder te noemen.
De woning bestaat uit een entreehal met toegang tot badkamer met ligbad, douchehoek, separaat toilet en toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer met open keuken is ruim ingericht voor 6 personen. Vanuit de woonkamer zijn er dubbele openslaande deuren naar het ruime terras. Vanaf het terras, welke in 2015 is vergroot, is er een prachtig uitzicht over het park en de omgeving. Het terras is op het zuidwesten georienteerd. In de woonkamer is er een houtkachel aanwezig. Onder de trap naar de verdieping is een ruime bergkast, afgesloten middels een schuifdeur..
Via de houten trap is de verdieping te bereiken. Hier zijn 3 slaapkamers, 1 grote en 2 kleinere. Ook is er hier een 2e toilet aanwezig. Via een vlizo-trap is de zolder te bereiken.
De woning is opgeleverd in 2006. Water en elektra zijn aanwezig en de riolering is aangesloten op het openbaar netwerk. Op de vloer in de woonkamer plavuizen met vloerverwarming. Daarnaast zijn onder de ramen elektrische kachels aanwezig. De gehele inboedel is bij de prijs inbegrepen.
De woning is bereikbaar via een onverharde weg en ligt in een bescherm natuurgebied. Iedere eigenaar mag gebruik maken van zijn woning, maar het vakantiepark staat bekend om de verhuur. Er zijn veel gasten uit Nederland, TsjechiŽ, Duitsland en Polen. De bezettingsgraad is nu goed te noemen. Er is een receptie en restaurant op het park, een zwembag, mini-golfbaan en een kinderboerderij.
De woning is in eigendom van een BV. Het is mogelijk deze over te nemen. Als eigenaar draag je bij aan het onderhoud aan de woning, beheer van het park en de aankleding van het park.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Tsjechie

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gťťn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


CZECH HOME s.r.o.
Druzstevni 138
53009 Pardubice
TsjechiŽ

Contactpersoon: Dhr. R. Hocque
Tel. 00420 775 65 17 67
http://www.czechhome.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

TsjechiŽ: 1 object
  

Kantoorinformatie:


CZECH HOME s.r.o. ondersteunt en adviseert u in alle facetten van het aankoop en verkooptraject van onroerend goed in Tsjechie. Maar ook na de aankoop kunnen wij u met onze persoonlijke dienstverlening u helpen bij de verzekeringen, verbouwingen en dergelijk. Kijk op onze website voor meer informatie over ons aanbod, ons bedrijf en onze werkwijze.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Tsjechie

Benieuwd wat ķw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten