Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Oostenrijk - Karinthië - Bad Kleinkirchheim

Vraagprijs € 699.000

Vraagprijs € 699.000

Bedrijfspand te koop in Oostenrijk - Karinthië - Bad Kleinkirchheim - € 699.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Bad Kleinkirchheim: Loopafstand skiliften: Appartementenhuis met 4 woningen

Dit goed onderhouden appartementenhuis is gelegen in de wijk Bach, op een zonnige en absoluut centrale locatie. Er zijn in totaal 3 woonlagen (plus een zolder die omgebouwd kan worden) met in totaal 4 wooneenheden, volledig gemeubileerd en gedeeltelijk gerenoveerd, allemaal met een balkon of terras op het zuiden. De hele inventaris zou kunnen worden overgenomen. Ramen en balkondeuren zijn in 2019 vernieuwd.

Het huis heeft een dubbele garage, kelder, 4 parkeerplaatsen en een prachtige tuin, die op het zuiden is georiënteerd.

Totale woonoppervlakte 396 m˛, grondstuk 1.038 m˛
Prachtig uitzicht op de Maibrunnbahn en de Strohsack. Thermaalbad, winkels, restaurants en skiliften - alles ligt op loopafstand. Tot nu toe werd de woning als privékamerverhuur geëxploiteerd, deze kan worden voortgezet of de individuele appartementen kunnen worden gepartificeerd en verkocht. Wat hier telt is in de eerste plaats de locatie, en die is perfect!

Voor aanvullende informatie kunt u ons bellen of emailen!

Edgar en Jorien van der Horst
Makelaar Karinthie
Göltschach 66
9161 Maria Rain
0043.650.2729882
www.makelaar-karinthie.nl
horst.makelaar-karinthie@aon.at


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Oostenrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Makelaar Karinthie
Göltschach 66
9161 Maria Rain
Oostenrijk

Contactpersoon: Firma Edgar & Jorien van der Horst
Tel. 0043-(0)650 2729 882
http://www.makelaar-karinthie.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Oostenrijk: 12 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij uw emigratie- en bemiddelingsburo in Oostenrijk: Al meer dan 12 jaar begeleiden wij potentiele Nederlandstalige emigranten en bemiddelen wij voor onze klanten bij verschillende makelaars, banken, verzekeraars, accountants, notarissen en advocaten, in Oostenrijk. Daarnaast adviseren wij en verstrekken wij informatie over scholing, werk en wonen in Oostenrijk. Wij wonen en werken al meer dan twaalf jaar in Oostenrijk Wij hebben 7 jaar een ontbijtpension gehad aan de Ossiacher See. Na verkoop van dit pension hebben wij een appartementenhuis met 12 appartementen gekocht aan de Wörthersee. Wij hebben dit appartementenhuis volledig gerenoveerd en omgebouwd en succesvol verhuurd voor 6 jaren. Onverwacht konden wij afgelopen zomer dit huis verkopen en zijn naar Maria Rain verhuisd bij de gezellige stad Klagenfurt. De verkoop kwam goed uit want ons begeleidingsburo, dat wij al meer dan 11 jaar hebben, is zo goedlopend dat wij er samen fulltime in werken. Door onze opleidingen en ervaringen proberen wij advies “op maat” te geven en u in contact te brengen met de juiste mensen. Daarnaast denken wij graag met u mee te denken bij de verheldering van uw bedrijfsconcept, toeristische trends en marktontwikkelingen. Door de samenwerkingsverbanden die wij met diverse makelaars hebben vinden wij meestal een passend object voor onze klanten. Als u de bemiddeling met een makelaar door ons laat regelen kunnen wij voor u zonder extra kosten aan het werk. De Oostenrijkse makelaarswet bepaalt dat het eerste contact mbt een informatieaanvraag over een bepaald object doorslaggevend is bij het recht op makelaarsprovisie. Het is dus belangrijk dat u mbt een object van uw keuze eerst met ons contact opneemt. Via een A-Meta samenwerking met de desbetreffende makelaar kunnen wij dan voor u met die makelaar samenwerken. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend met ons kontakt opnemen. Edgar en Jorien van der Horst Maria Rain Karinthie, Oostenrijk
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Oostenrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten