Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Midi-Pyrénées - Tarn-et-Garonne - Parisot

Vraagprijs € 195.000

Vraagprijs € 195.000

Villa te koop in Frankrijk - Midi-Pyrénées - Tarn-et-Garonne - Parisot - € 195.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Prachtige villa met grote tuin..

Deze prachtige lichte woning is gebouwd in de jaren `70 en profiteert van een prachtige tuin en de mogelijkheid om een extra hectare rondom het huis aan te schaffen (niet inbegrepen in de prijs). De woning is afgesloten met een elektrische poort, het huis staat in het midden van het perceel, de tuin is volledig omheind. Men komt binnen in een ruime inkomhal, van hieruit is er toegang: tot de woonkamer, tot de keuken en de gang die leidt naar de slaapkamers en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer is verdeeld in twee delen, een lager deel, de woonkamer met open haard en drie dubbele openslaande deuren naar het buitenterras achter het huis. In het bovenste deel van de woonkamer bevindt zich de eetkamer. De keuken is ruim en ook licht, hier zijn ook openslaande deuren naar het terras. De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7m², de tweede slaapkamer ongeveer 9m² en heeft ingebouwde kasten, dan is er een apart toilet, de doucheruimte met dubbele wastafels, douchecabine en bidet. De derde slaapkamer is de ruimste en heeft dubbele openslaande deuren naar het terras. De zolder is verdeeld in twee delen, gescheiden door tussenschotten. Er is een kleine woonkamer aan de ene kant en een ongebruikte ruimte aan de andere kant. In het ongebruikte gedeelte kunnen gemakkelijk meer slaapkamers worden ondergebracht. Onder de woonverdieping is er het souterrain. Hier is de garage en een werkplaats en zijn er diverse kelderruimtes. Ook is er hier een cv-ketel op olie en een ketel op hout.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


DISC Immobilier
54 avenue Paul Benet
82140 Saint Antonin Noble Val
Frankrijk

Contactpersoon: Dhr. Dijkmans
Tel. 0033-563 682 750
http://www.agencedisc.fr

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 121 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

DISC heeft een ruim aanbod van huizen in de departementen: Tarn, Tarn-et-Garonne, Lot en Aveyron. Wij begeleiden het gehele aankoop- maar ook gehele verkoopproces van A tot Z. Onze clientèle is Frans maar ook Brits, Nederlands, Belgisch en zelfs Australiers kopen via DISC. Meer weten, bel of mail ons, of nog beter: kom langs!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten