Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Auvergne - Puy-de-Dôme - LeQuartier

Vraagprijs € 149.000

Vraagprijs € 149.000

Woonhuis te koop in Frankrijk - Auvergne - Puy-de-Dôme - LeQuartier - € 149.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Auv 977: Geheel van woonhuis, gîte, schuur, bijgebouw, 1380m2, zicht Deze woning is gelegen in een zeer rustig gehucht, op slechts 5 minuten van Pionsat, een leuk dorp met alle voorzieningen. Heel mooi uitzicht. Ideaal voor 2 gezinnen, of voor het verhuren van gîte(s). De binnenmaat van het huis is 50m2 verdeeld over twee niveaus en daarnaast zijn er mezzanines onder het dak en kelders. Er is een grote keuken ' eetkamer (29m2 - hoogte onder de balken : 2,10m) met stenen open haard, houtkachel, tegelvloer en balkenplafond. In de bijkeuken (5m2) zijn er aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Het toilet is apart (2m2) en er is een grote badkamer (10m2) met ligbad, douche en 2 wastafels.  Boven is er een grote woonkamer (28m2 - hoogte 1,86m) met plankenvloer, balkenplafond en houtkachel. Er is een slaapkamer (19m2) en twee mezzanines (grondopp.11 en 12m2). De ramen zijn op beide niveaus van dubbel glas. De gîte is 40m2 verdeeld over twee niveaus. Grote woonkamer (35m2) met open keuken, badkamer (3m2) met douche, toilet en wastafel op de begane grond. Er ligt een laminaat als vloerbekleding en de ramen zijn van dubbel glas. Het fornuis werkt op gas. Boven zijn er 2 grote slaapkamers (21 + 18m2). Er is een raam in de zijgevel en een dakraam. Naast het huis is er een grote schuur met 2 niveaus. Het bovenste gedeelte bestaat uit 3 ruimtes (40+20+39m2), eronder zijn de vroegere stallen. Het dak van de schuur moet worden vernieuwd. Er zijn 2 recente septic tanks.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Auvergne.Immo
2 Rue du Marché
63330 PIONSAT
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. Marianne MICHIELS
Tel. 0033-(0)473523991
Skypenaam auvergne-immo
https://www.auvergne.immo

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 23 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Welkom bij Auvergne-Immo sas. Als Vlamingen spreken wij Frans, Nederlands, Duits en Engels en kunnen wij u helpen bij het vinden van het huis van uw dromen. Wij staan u bij tot u de sleutel in handen heeft, en helpen u bij het overschrijven van abonnementen zoals water, elektriciteit en telefoon. Hebt u een financiering nodig voor uw project? Wij kunnen u helpen, contacteer ons om meer inlichtingen te krijgen. Bonne surf, Marianne Altijd open op afspraak Auvergne-Immo sas Transactions Immobilières Français – Nederlands – English Marianne Michiels, Directrice Générale Auvergne-Immo SAS, au capital de € 7070. Agence: 2 Rue du Marché, 63330 PIONSAT. Siège social: Les Lingines, 63330 SAINT-MAIGNER. Président: Willy NEUTJENS Carte Professionnelle T n° 514, délivrée le 19 juin 2009 par la Préfecture du Puy-de-Dôme. R.S.C. Riom 513 091 496 (SIREN) Garantie Financière € 110.000, GROUPAMA Assurance Crédit, 5 Rue du Centre, 93199 NOISY LE GRAND CEDEX, Assurance Professionnelle: Gan Eurocourtage IARD, 8-10 Rue d’Astorg, 75383 Paris Cedex 08 Notre agence ne détient aucun fonds pour le compte de ses clients.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten