Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Auvergne - Puy-de-Dôme - Grandrif

Vraagprijs € 79.000

Vraagprijs € 79.000

Woonhuis te koop in Frankrijk - Auvergne - Puy-de-Dôme - Grandrif - € 79.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Charmante authentieke natuurstenen woning in goede staat, met een woonoppervlakte van circa 95 m2. Gelegen in een charmant dorpje  te midden van het natuurpark Livradois Forez. De indeling is als volgt; Op de begane grond ; entree in de woonkamer van 19 m2 met een schouw met houtkachel, houten vloer, keukenhoek van 5m2 met kraan en wasbak ensalon van 10 m2, toilet. Op de 1e verdieping een slaapkamer van 15m2 en 2 slaapkamers van 9m2, op de overloop een wastafel en een doucheruimte. Op de 2e verdieping een slaapkamer van 17m2 en berging. Door het hele huis parketvloeren. Bijgebouwen: aangrenzende schuur (62m2 op de grond) in ' pisé ' en een ander gebouw in ' pisé ' van 53m2, dat bv als garage kan worden gebruikt. Het dak van dit gebouw moet opnieuw worden gedaan. De woning is gelegen op een perceel van 679 m2 in een vriendelijk dorp met een restaurant.  Het huis moet worden opgefrist en naar uw smaak gebracht, dubbele beglazing in PVC, verwarming door een houtkachel, elektriciteit vernieuwd in 2012. Het huis is aangesloten op het riool. Een mooie tuin met een jeu-de-boulesbaan en een overdekt terras. Het huis ligt midden in een dorp. Gelegen op 11 km van de stad Ambert met alle winkels en diensten. Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact opnemen met Wim van de Ridder op 0033(0)6 02 24 82 79.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


SARL Auvergne Properties
20 Le Pré Jandion
63310 St Sylvestre Pragoulin
Frankrijk

Contactpersoon: Mevr. Bosman
Tel. 0033-(0)629708775
Tel. 0033-(0)470590654
Fax. 0033-(0)470594166
http://www.auvergne-properties.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 60 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Auvergne Properties is gespecialiseerd in de verkoop van woningen in het Auvergne gebied van Frankrijk, vanwege meer dan 20 jaar ervaring in deze regio kunnen wij uw vakkundig begeleiden bij alle aspecten van de aan- en/of verkoop van uw woning. Daarnaast kunnen wij u, via ons eigen bouwbedrijf, eveneens van dienst met eventuele verbouwingen en renovaties die in uw pand nodig zijn, zie onze website voor informatie over reeds ondernomen bouwprojecten. Onze prijzen zijn inclusief makelaarscourtage en exclusief notariskosten.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Verstuur deze pagina per email

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten