Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Andalusië - Almería - Oria

Vraagprijs € 159.000

Vraagprijs € 159.000

Villa te koop in Spanje - Andalusië - Almería - Oria - € 159.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Een mooie villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers te koop in een klein gehucht in Oria (Almeria).
Het wijkje van El Margen is gelegen op 5 minuten afstand naar het dorp Los Cerricos waar alle basis voorzieningen te vinden zijn. Op 10 minuten afstand ligt het dorp Oria en Chirivel waar alle grotere voorzieningen aanwezig zijn: banken, supermarkt, bars en restaurants en een 24 uurs medisch centrum.
De woning is gelegen net buiten het wijkje. Voor de woning is er een gezellig overdekt terras van waar er mooie uitzichten zijn over de omgeving. Via de voordeur komt men in de gezellige woonkamer met openhaard. Via een boog is er aan de linkerkant de kwalitatief eiken, ingerichte keuken. Vanuit de woonkamer is er een hal met de badkamer met douche en de 3 ruime slaapkamers.
Het terrein rondom de woning is geheel vlak. Aan de achterzijde van de woning is er de houten chalet waar er een grote kamer is die als woonkamer / slaapkamer kan dienen, is er een douche. Dit is ideaal voor familie of vrienden.
Een zeer goed onderhouden villa met een grote terrein en uiteraard geweldige uitzichten! Ideaal voor permanente bewoning of als vakantiewoning.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem met ons contact op!

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Almería Casas
Avda. Lepanto, Nº 24, Albox, Almeria-España
04800 Almeria
Spanje

Contactpersoon: Jolyne
Tel. 0034 950 169680
Tel.
http://www.almeriacasas.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 411 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

AlmeríaCasas is een dynamisch, innovatief en jong makelaarskantoor, die behoort tot de zakelijke Nearby Group Property Services, S.L., Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van allerlei projecten in onroerend goed.
Zo ook biedt AlmeriaCasas de bouw-service aan gemeentelijke gebouwen en perceel in Almeria en in Valle del Almanzora. Dit door samen te werken met professionals met meer dan 15 jaar ervaring in de onroerend goed sector.

AlmeríaCasas streeft ernaar om klanten een uitgebreide service te bieden, vanaf het begin tot het einde van de aankoop van het oroerend goed in Almeria / Valle del Almanzora. Met het vinden en kopen van het perceel tot het bouwen van uw droomhuis.

AlmeríaCasas is opgericht met één doel; het voldoen en overtreffen aan de verwachtingen van onze klanten.

Bij AlmeríaCasas bieden wij een breed scala aan landelijke huizen, herenhuizen zowel in het binnenland als aan de kust. Koop en huurwoningen in steden zoals Albox, Arboleas, Almanzora, Vera, Mojacar, enzovoorts.
Met het fantastische klimaat bekend om haar groot aantal zon-dagen per jaar en een unieke kans voor een wenselijke levensstijl. Deze bestaande uit veel verschillende kleuren, feesten, vreugde en de vriendelijkheid van de locale bevolking. Dit alles maakt het wonen in de provincie Almeria er een die bevoorrecht is.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten