Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omg. Bargemon/Claviers

Vraagprijs € 498.000

Vraagprijs € 498.000

Landgoed te koop in Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omg. Bargemon/Claviers - € 498.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Provence, omg. Bargemon: gerenoveerde bastide met garage en een prachtig terrein met fruitbomen van 5.600 m2 en grenzend aan riviertje met zwemmogelijkheden en watervalletjes.


Gelegen tussen Claviers en Bargemon , met als natuurlijke grens beneden het domein het riviertje met zwemmogelijkheden en watervalletjes. Deze onlangs gerenoveerde bastide van ong. 125 m2 heeft een garage en kelders. Het prachtige terrein met veel fruitbomen en planten meet 5.600 m2. Er is een groot waterbassin waar fris en gezond bergwater doorheen stroomt . Een rustige ligging met twee buren waar geen hinder van is. Deze meer dan 100 jaar oude bastide werd gerenoveerd met smaak en met hedendaags komfort. 


Indeling begane grond: living van 22 m2 met uitzicht en een terras , ingerichte open keuken van 13 m2 , bureau - of slaapkamer, moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel , slaapkamer van 21 m2. Entree van 5,3 m2. 

Op de eerste verdieping (deze wordt veel verhuurd): slaapkamer van 23 m2 , een eigen terras met kitchinet van 12 m2, kleinere kamer van 8 m2, een moderne badkamer met inloop douche en dubbele wastafel. 

Op tuin niveau: een garage van 23 m2, een technisch lokaal, een kruipkelder van 47 m2. 4 buiten parkeerplaatsen.Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland

Contactpersoon: Mevr. Marieke Bökkerink
Tel. 0525-684 488
Fax. 0525-684 411
http://www.bdfrance.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 353 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

B&D France is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van Frans onroerend goed. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Maarten Bökkerink en Gerhard Dekker. Het aanbod bevat meer dan vierhonderd woningen voor de verwezenlijking van uw droom... en dat kan een gezellige plattelandswoning zijn op twee hectare grond waar u nog wat aan opknapt, maar ook een prachtige villa met vier slaapkamers en twee badkamers. B&D opereert m.n. in de departementen Dordogne, Lot, Charente, Provence en Côte d`Azur.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten