Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Antillen - Curaçao - Willemstad

Vraagprijs NAf 2.950.000

Vraagprijs NAf 2.950.000

Villa te koop in Antillen - Curaçao - Willemstad - NAf 2.950.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Prachtige villa direct aan de zoutpannen met uitzicht op flamingo's te koop op Villapark Zuurzak Vraagprijs: ANG. 2.950.000,- kosten koper Deze prachtige villa ligt op Villapark Zuurzak. Villapark Zuurzak is een beveiligde woonwijk met 24-uurs bewaking. Er is altijd een beveiliger aanwezig bij de ingang en er is een beveiliger die patrouilleert. Deze villa ligt aan een cul-de-saq, op twee percelen van in totaal 2.142 m2. Dit object bestaat uit een villa, een gastenverblijf en een vrijstaand appartement. Tussen het gastenverblijf en de villa in, is garage. Deze is geschikt voor 2 auto's. Het appartement heeft haar eigen parkeerplaats. Er zijn twee automatische poorten die toegang geven tot de c-vormige oprijlaan. De villa is met veel zorg voor detail en met duurzame en luxe materialen gebouwd. De villa beschikt over een woonkamer met openslaande deuren naar de grote overdekte porch. Vanaf de porch is er een prachtig uitzicht op de zoutpannen met haar flamingo`s. De half-open Siemens keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De keuken heeft openslaande deuren naar de pergola met het daarbijbehorende uitzicht over de zoutpannen. De villa beschikt over 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De openslaande deuren van de hoofdslaapkamer komen uit op het zwembad. De hoofdslaapkamer heeft een grote inloopkast. Verder is er een studeerkamer, een gastentoilet en een wasruimte. Onder de woning bevindt zich een kelder, deze kan bijvoorbeeld als slaapkamer ingericht worden. Naast de woning ligt de dubbele garage met daaraan vastgebouwd het gastenverblijf. Het gastenverblijf bestaat uit een woon-/slaapkamer en een badkamer. Het gastenverblijf is erg geschikt voor een `life-in`. Het appartement beschikt over een eigen ingang met eigen parkeerplaats. Het appartement heeft een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een porch. De ruime porch biedt uitzicht over het aangrenzende natuurgebied. Er is een aggregaat aanwezig voor noodstroom en er zijn 30 zonnepanelen. Elke slaapkamer heeft airconditioning. De villa beschikt over een alarmsysteem. Het totaal aantal bebouwd vloeroppervlakte is circa 750m2. De kavel heeft een toegangshek tot de zoutpannen. Het perceel is volledig omheind. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u ons contactformulier invullen. Belt u liever' Uu ons bereiken op +5999 5249199 of vanuit Nederland op 085 027 0037 (lokaal tarief). Mailen kan naar robin@livinggoed.com.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen op Curaçao

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Livinggoed Real Estate B.V.
Kaminda Willems J. Cratz 32
0000aa Willemstad
Antillen

Contactpersoon: Livinggoed Real Estate B.V.
Tel. 085 027 0037
Tel. +5999 8469195
https://www.livinggoed.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Antillen: 45 objecten
  

Kantoorinformatie:


Makelaar Curacao? Livinggoed Real Estate Curacao is de makelaar op Curacao die u kan helpen met alle wensen wat betreft verkoop, verhuur, huur en aankoop en taxaties op Curacao. Ook hebben wij een uniek concept als aankoopmakelaar op Curacao. Heeft u vragen? Ons ervaren team van makelaars helpt u graag, uw makelaar op Curacao.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen op Curaçao

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:

<<< Terug naar zoekresultaten