Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Portugal - Algarve - Faro - Tavira

Vraagprijs € 180.000

Vraagprijs € 180.000

(Woon)boerderij te koop in Portugal - Algarve - Faro - Tavira - € 180.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Santo Estêvão.

Op zoek naar een doe-het-project met een leuke kleine plek om te wonen in op hetzelfde moment, dit huisje zou kunnen worden net het ding. Deel gerestaureerd en nog steeds twee goede kamers te doen. Locatie: Zittend in een Hamlet hoger op een heuvel met een paar huizen samen en omringd door citrusboomgaarden en traditionele droogfruitbomen zoals johannesbrood,amandel,olijf en vijgenbomen. Lokale café en minimarkt op 5 minuten rijden, Tavira met alle voorzieningen en veerboten naar de strandeilanden op ongeveer 10 minuten rijden. Beschrijving van de accommodatie: Quinta met 121m² overdekte ruimte zittend in een perceel van 183m². Quinta bouwde begin 1900 en deels gerestaureerd in 2020, bestaat uit 50cm natuurstenen muren, traditionele paal - & rieten daken met dak-mate isolatie en deels geïsoleerde sandwichplaten met Romeinse dakpannen erop. Aan de binnenkant zijn alle muren en plafonds bedekt met gipsplaat verbergen van de elektriciteitskabels. Vloeren met handgemaakte terracotta tegels. Ingerichte & uitgeruste moderne keuken. Accommodatie: Mooi terras op het zuiden met een overdekte pergola, toegang tot een zitkamer 13 m² met slaaphoek 9 m², moderne doucheruimte 4,2 m², opberghoek met kast 4,5 m² en een ingerichte & uitgeruste keuken 9,6 m² met basis & wandunits, massief houten werkblad, gaskookplaat, afzuiger en een koelkast en een deur naar het Zuidterras. Dit is het gerenoveerde deel. Op een lager niveau heb je 2 kamers die zowel behoefte hebben aan renovatie als een nieuw dak. Toegang tot een kamer van 18m² met een paar treden naar de andere kamer van 19,5m². Vanuit deze kamer u aansluiten op het gerenoveerde deel en de keuken in gaan, ook is het mogelijk en opent u een deur naar het Westen en bouwt u een klein terras. Zie plattegrond voor lay-out. Kenmerken: waterdepot van 3m³ opvang van regenwater van het dak, zoutgebaseerd ontkalkingssysteem, gas boiler, 220V elektriciteit, septic tank aangesloten op de buren land. Mogelijkheid om wat grond & watergebruik uit het boorgat te leasen voor een Veggie-patch van de buurman.

Features: Centrale ligging. Terras

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Portugal

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Russell & Decoz Lda. Real Estate Imobiliária
Av. Maria Lizarda Palerma 43A
8700-081 Moncarapacho, Algarve
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Kaja Decoz
Tel. 00351-289792785
Fax. 00351-289792785
http://www.russell-decoz.com

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 61 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

Uw officiele makelaar in de Oost-Algarve! Met ons kantoor in Moncarapacho al meer dan 27 jaar geopend hebben wij ruime ervaring om u bij te staan bij de aanschaf van uw onroerend goed. One of the oldest goverment licenced real estate agents working in the Algarve - 870AMI. Over 27 years of experience in and around Moncarapacho in the Eastern Algarve.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten