Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Duitsland - Nordrhein-Westfalen - Eifel - Pelm

Verkoopprijs € 135.000

Verkoopprijs € 135.000

Woonhuis te koop in Duitsland - Nordrhein-Westfalen - Eifel - Pelm - € 135.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Paardenhouden! Woonhuis met erf, stal, schuur en groot grondstuk Pelm (28)

Dit woonhuis is ca. 1900 gebouwd (exact bouwjaar onbekend) in degelijke constructie met zadeldak en een aangebouwde schuur. Het ligt in een rustige omgeving in Pelm, niet ver van Gerolstein. Gerolstein is de zetel van de verbandsgemeente Gerolstein en beschikt over vele voorzieningen voor het dagelijks leven, hierdoor heeft een aanzienlijke infrastructuur. Er is een verscheidenheid aan winkelmogelijkheden, kleuterschool, scholen, ziekenhuis, artsen en een treinstation met de route Keulen / Trier. Het object beschikt over een woonoppervlakte van ca. 99m². De inrichting van het huis is al bij al eenvoudig. Er is een duidelijke onderhoud- en renovatieachterstand. Het object beschikt over 3-4 slaapkamers, woonkamer, keuken met uitgang naar het achterliggende grondstuk, evenals een badkamer. Het grote grondstuk wordt momenteel gebruikt voor het houden van paarden. Hier bevindt zich een aparte stalgebouw met twee paardenboxen, werkplaats en opslagruimte. Daarachter bevindt zich een open stal en een extra klein stalgebouw. Het object is geschikt voor diverse doeleinden. Centrale verwarming op gas (uit 2008) en extra houtkachel in de keuken. Houten ramen met enkele en dubbele beglazing.

Informatie betreft energiecertificaat:

Certificaat gebruikt oriënterend:
Bouwjaar volgens energiecertificaat: 1900
Eindverbruik van energie: 280,7 kWh/( m² · a)
Belangrijke energiebronnen: Aardgas E,houtblokken, Stroom-mix
Energie-efficietklasse: H

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, woonkamer, bijkeuken, keuken met uitgang naar het grondstuk, kleine slaapkamer/kantoor, trap naar boven en naar de kelder.

Bovenverdieping: Hal, badkamer met bad, douche en toilet, 3 slaapkamers, berging.

Zolder: Grote bergruimte.

Kelder: kleine gewelfde kelder

Buiten: Binnenplaats, schuur, stal met opslagmogelijkheid en werkplaats, open stal, kleiner stalgebouw, schuilplaats, weiland.

Excl. Makelaarskosten

De hierboven vermelde informatie, afmetingen en kosten zijn aangegeven door de verkoper (of door derden). De makelaar aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid dit geldt eveneens voor vergissingen en tussentijdse verkoop.

Dit is slechts een van onze aanbiedingen. Meer informatie en onze verdere aanbiedingen vindt u op HYPERLINK "http://www.jupp-immo.de/" www.jupp-immo.de Wij verheugen ons op uw bezoek!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0049 (0) 6593 208704.

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Duitsland

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Jupp Immobilien
Koblenzer Straße 3
D-54576 Hillesheim
Duitsland

Contactpersoon: Mevr. Schwiemann
Tel. +49-6593 208704
Fax. +49-6593 9808089
http://www.jupp-immo.de

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Duitsland: 13 objecten
  

Kantoorinformatie:


Bij Jupp Immobilien hebben wij verstand van huizen en wonen, specifiek als het gaat om de (Vulkaan) Eifel. Inmiddels hebben wij honderden klanten -tot volle tevredenheid- geholpen bij de aan- en verkoop van hun huis, vakantiehuis of boerderij. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering, realistische adviezen, de uitstekende begeleiding en grote kennis van de regionale markt, kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat. Wij nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden voor u het gehele proces, inclusief de onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris én eventueel ook nog daarna! Service staat hoog in het vaandel bij ons enthousiaste meertalige team; Sabine Schwiemann (D), Margit Mohrs (D), Cock Sleeuwenhoek (NL) en Joop van Stratum (NL). Zij zijn dagelijks in de weer om u te assisteren (ook voor het zoeken naar een gunstige financiering*) bij het aan te kopen object. Dit alles, samen met de al eerder genoemde uitgebreide kennis van de Eifel én de Duitse wetgeving, staat borg voor een zorgeloze aan- of verkoop. U kunt op onze website ons aanbod aan huizen, vakantiehuizen, boerderijen, etcetera uitgebreid bekijken. Wanneer u vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken voor een bezichtiging of verkoop, bel +49 (0)6593 208704 of mail ons. Jupp Immobilien is gespecialiseerd in bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerend goed in de gehele Eifel. Alle objecten worden rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van andere makelaars. Klikt u op "Objecten" voor een overzicht van het actueel aanbod. Alle maten en verstrekte informatie zijn vrijblijvend, voortijdige en/of tussentijdse verkoop is voorbehouden. Bezichtigingen zijn ook in de weekenden mogelijk.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Duitsland

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten