Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Italië - Toscane - Bagni di Lucca - Ponte a.

Vraagprijs € 350.000

Vraagprijs € 350.000

Landhuis te koop in Italië - Toscane - Bagni di Lucca - Ponte a. - € 350.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Te koop landelijk huis in noord Toscane

Vrijstaande rustieke woning op 5261 m2 grond met twee terrassen en een schaduwterras. De geheel gerenoveerde woning ligt in Ponte a Serraglio (Bagni di Lucca). Vanuit terras, woonkamer, keuken en slaapkamers prachtig uitzicht over het schilderachtig dorpje, de rivier La Lima en de Apennijnen. De meeste benodigde faciliteiten zoals een bar, apotheek, arts, supermarkt, eethuizen, kapper e.a.zijn in het dorp of op enkele km afstand aanwezig. Bij de woning hoort een in terrassen aangelegde tuin met een diversiteit aan bomen en bloeiende struiken o.a. cipressen, granaatappels, olijfbomen en fruitbomen. Op het terrein is een mooi tuinhuis 21 m2 (entresol 9m2), toilet, voor vele doeleinden geschikt,en een berging. Bereikbaar via een verharde - deels eigen - weg. Parkeerruimte 2 à 3 auto`s,eigen terrein.

Bg: entree met trappenhuis, eetkeuken (merk:Valcucine), royale zit/woonkamer met studiehoek. Vloerverw. +palletkachel. Groot terras.
1e etage: royale slaapkamer met badkamer, 2e royale slaapkamer. Aparte badkamer. Radiatoren. Kelder/werkplaats met eigen ingang. Netto woonoppervlak ong. 120 m2. Snel internet. Vergunning 3e slaap+badkamer aanwezig.

Bagni di Lucca is een uitgestrekte gemeente met 25 kerkdorpjes en vele gehuchten. Ponte a Serraglio ligt aan de rivier en heeft ongeveer 350 inwoners. De bewoners zijn vriendelijk en behulpzaam. Voor een groot deel stammen de authentieke bergdorpjes uit de tijd van vóór 900. Het is een prachtig gebied om te wandelen; voor de cultuurliefhebbers is Toscane een paradijs. In de zomermaanden is in Bagni di Lucca/Villa het mooie openbare zwembad - gevuld met bronwater - open met eveneens een prachtig uitzicht.
In de 19de eeuw kwamen hier veel literair geïnteresseerde Engelsen af op de warmwaterbronnen en de cultuur. Beroemde namen zoals Heinrich Heine, Shelley, Byron e.a. sieren nog de gebouwen waar zij verbleven. Louis Couperus heeft hier een van zijn boeken geschreven. Geen massatoerisme.

Afstanden : Huis/SS12:600 m. Lucca 23 km. Vliegveld Pisa, een uur. Florence of zandstrand Viareggio, ruim een uur. Abetone, een kleine wintersportplaats, een uur.

Meer foto`s en overige info : www.casvil.it (tekst It/Eng). Makelaar Casa & Ville Luciana Gargiulo, Luigi Rondina - contact in It. of Engels. Voor contact in het Nederlands : crm@ijlbode.nl


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Italie

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam:
Tel:Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Italie

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten