Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Portugal - Castelo Branco - Vila Velha de Rodão - Fratel

Vraagprijs € 105.000

Vraagprijs € 105.000

Grond te koop in Portugal - Castelo Branco - Vila Velha de Rodão - Fratel - € 105.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Geweldig gelegen terrein nabij Fratel, Vila Velha de Ródão met een prachtig 360-uitzicht en privacy. Adem de lucht van de natuur in op deze boerderij van meer dan 18 hectare (183.000 m2).
Het terrein is zeer divers met ideale omstandigheden voor een off-grid leven. De morfologie van het is heuvelachtig, wat zorgt voor een goede blootstelling aan de zon op het grootste deel van het terrein.
Momenteel heeft een deel van het landgoed een eucalyptusplantage die in 7 jaar kan worden geoogst, met een geschatte opbrengst van € 20.000,00
Verder zijn er enkele eiken, olijfbomen en fruitbomen (peer, appel, vijg, sinaasappel). Deze vindt u beneden op een vlak stuk land, ideaal voor het verbouwen van groenten. Iets hoger gelegen, zijn er twee grote watervijvers voor irrigatie door middel van zwaartekracht of pomp. Er zijn ook twee waterputten en nog een put op een ander deel van het land.
Twee aparte gebouwen, strategisch geplaatst net naast de watervijvers. De verschillende delen van het land zijn bereikbaar via onverharde wegen. Het grootste deel van het terrein is omheind.
Onderaan is er een kleine waterstroom die ongeveer 150 meter aan het land grenst. Bereikbaar vanaf de geasfalteerde weg, via een onverharde weg van enkele meters. Om zich te verplaatsen rondom het terrein is wel een 4 × 4 jeep aanbevolen.
Gelegen op 1,7 km van Fratel, 4 km van het treinstation van Fratel, 12 km van het natuurmonument Portas de Ródão, hotel/restaurant Vila Portuguesa en boottochten op de Taag, 10 km van het kasteel van Ródão, 30 km van Castelo Branco.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=zeitU_1Zu0A


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Portugal

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Home Key Property
Castelo Branco 5
6000-656 Castelo Branco
Portugal

Contactpersoon: Mevr. Melanie Grönloh
Tel. +351 934 850 145
https://homekeyportugal.com/?lang=nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Portugal: 11 objecten
  

Kantoorinformatie:


Home Key Portugal adverteert huizen en terreinen die te koop zijn in landelijk Portugal, hoofdzakelijk in centraal Portugal in de prachtige natuurgebieden en het Portugese platteland met geweldige omstandigheden om eigen groenten en fruit te verbouwen, off grid te leven, te genieten van uw pensioen of welverdiende vakantie. Wij hebben een betrouwbaar netwerk van professionals die u helpen met de aankoop van uw huis. Indien gewenst, bieden wij assistentie tijdens bezichtigingen op ieder aspect (taal, bouwadvies, juridisch advies). Wij kunnen u lokale, betrouwbare advocaten aanbevelen, bouwbedrijven, en u in contact brengen met andere Nederlanders in deze regio om informatie en ervaringen uit te wisselen. Laat ons weten wat uw situatie is, en we zullen ons uiterste best doen om u te helpen bij het vinden van uw droomplek in Portugal!
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Portugal

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten