Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omg. Saint-Raphaël - Fréjus

Vraagprijs € 469.000

Vraagprijs € 469.000

Appartement te koop in Frankrijk - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Var - Omg. Saint-Raphaël - Fréjus - € 469.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Côte d'Azur - Var: mooi appartement (3 sk, 2 bk) op luxe, kleinschalig domaine met twee zwembaden en een tennisbaan, gelegen in schitterende omgeving direct aan een golfbaan en op slechts tien minuten van de Middellandse zee.


Riant vierkamerappartment, gelegen op een kleinschalig domaine (22 woningen/appartementen) met 2 zwembaden, een tennisbaan, veel groen en direct aan een fraaie golfbaan gelegen. Voorheen waren dit twee appartementen, nu samengevoegd tot een appartement van bijna 100 m² met 2 parkeerplaatsen in de garage. 

Indeling o.a. een gezellige woonkamer (ca. 33 m²) met zijkamer (ca. 9 m², thans in gebruik als kantoortje) en openslaande deuren naar het terras (ca. 58 m²), half open keuken, buanderie/wasmachineruimte (ca. 3,3 m²), drie slaapkamers (ca. 12 m², ca. 10 m² en ca. 10,5 m²) en twee badkamers, . 

Voorts een riant overdekt terras over de gehele breedte van het appartement (ca. 20 x 3 meter) gelegen aan een zonnige tuin op het zuid / westen.

De gehele woning is voorzien van airconditioning (reversibel en er zijn 2 warmwater boilers, per badkamer een).

Het domaine is afgesloten en er is een riante parkeerplaats. Voorts, onder de tennisbaan, een berging en ruime inpandige garage waarvan bij de verkoop 2 parkeerplaatsen worden meeverkocht.

Gelegen in een aantrekkelijke omgeving en op slechts tien minuten rijden van de fraaie stranden van de Middellandse Zee en de vele voorzieningen aan de kust. Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Frankrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland

Contactpersoon: Mevr. Marieke Bökkerink
Tel. 0525-684 488
Fax. 0525-684 411
http://www.bdfrance.nl

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Nederlands    Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Duits    Wij kunnen spreken / lezen Frans  

Lid van:   

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Frankrijk: 172 objecten
  

Kantoorinformatie:


office

B&D France is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van Frans onroerend goed. Het bedrijf is in 1995 opgericht door Maarten Bökkerink en Gerhard Dekker.

Het aanbod bevat meer dan vierhonderd woningen voor de verwezenlijking van uw droom... en dat kan een gezellige plattelandswoning zijn op twee hectare grond waar u nog wat aan opknapt, maar ook een prachtige villa met vier slaapkamers en twee badkamers. B&D opereert m.n. in de departementen Dordogne, Lot, Charente, Provence en Côte d`Azur.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Frankrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten