Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - Andalusië - Jaén - Cazorla

Vraagprijs € 645.000

Vraagprijs € 645.000

(Woon)boerderij te koop in Spanje - Andalusië - Jaén - Cazorla - € 645.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Midden in het ongerepte groene hart van Andalusië, in het grootste natuurpark van Spanje ‘Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas’ ligt “La Solana”. Beschut tegen een berghelling, op 1200 meter hoogte, met een fantastisch uitzicht over de groene bergen van dit prachtige beschermde natuurgebied, door de Unesco erkend als biosfeer-reservaat en een beschermde zone voor trekvogels.

De traditionele Andalusische boerenwoning, met zijn dikke natuurstenen muren is, met behoud van de oorspronkelijke stijl, met degelijke materialen gerenoveerd tot een comfortabel woonhuis. Naast dit ruime woonhuis zijn er drie compleet ingerichte gastenhuizen, geschikt voor verhuur, (totaal voor 8 personen). Plus een goed geïsoleerde multifunctionele studio van 7,50 x 7 meter, nu in gebruik als geluidsstudio maar uitstekend geschikt als yogaruimte of atelier. Totale bebouwd oppervlakte 365m².
Hier leef je volkomen off grid en zelfvoorzienend. Het huis is voorzien van een houtgestookte cv-installatie, het water komt uit een hoger gelegen bron, zes zonnepanelen, een omvormer/lader van 5000w, 3 krachtige lithiumbatterijen van elk 3500w leveren elektriciteit (omgevormd tot 220 volt). Er is een Honda generator als back-up.

In het dal beneden het huis ligt onder een walnotenboom een ‘alberca’, een natuurlijk zwembad, met sprankelend fris water recht uit de daar ontspringende bron. Aansluitend ligt ruim 1,5 hectare vruchtbare grond.
Dit is magische een plek waar `s nachts een ongekende sterrenhemel te zien is terwijl je in de verte slechts het melancholieke roepen van een uil hoort. De lucht is knisperend zuiver, je kunt er eindeloos wandelen door een ruige natuur, zwemmen in koel bronwater terwijl boven je hoofd grote roofvogels in de strakblauwe lucht zweven.Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: http//www.cortijofarmhouseandalucia.com
Tel: 0034600246748Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten