Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Oostenrijk - Tirol - Iselsberg-Stronach

Vraagprijs € 895.000

Vraagprijs € 895.000

B & B / Pension te koop in Oostenrijk - Tirol - Iselsberg-Stronach - € 895.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Beschrijving
Is de gastronomie uw passie en het mooie Ost-Tirol uw bestemming dan is dit uw kans. Een hotel/café/restaurant aan de doorgaande weg van Lienz naar de Gross Glockner. De gastronomieruimte bedraagt 1.150 m2 met 13 hotelkamers, een receptie, een loungeruimte met TV, een groot restaurant/bar met 120 zitplaatsen, een professionele keuken met 2 koelcellen en een wellnnes ruimte in de onderverdieping.
Direct aan het hotel is een groot zonnenterras met 75 zitplaatsen. De eigenaarswoning en het personeelsverblijf maken het hotel compleet. Bij het hotel hoort een grote parkeerplaats (40 - 50 plaatsen) en een ruim grondstuk met nog de mogelijkheid om eenheden bij te bouwen. Het totale grondoppervlak is ongeveer 3.800 m2.

Begane grond : het hotel heeft een voorhal met in-uitgangen en waar de receptie met bureau is gevestigd. Hier kunnen de hotel en restaurantgasten gescheiden van elkaar het hotel binnen lopen. Voor de restaurantgasten is er een groot restaurant met grote bar en voor de hotelgasten een lounge met zithoek en het trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping.
Het restaurant (150 m2) heeft een grote bar en biedt toegang tot de professionele keuken. Vanuit het restaurant bereik via een trap de toiletgroepen in de onderverdieping en loop je ook zo naar buiten op het grote zonnenterras.
De keuken (ca. 50 m2) met 2 koelcellen, snijtafels, gasfornuizen, afzuiginstallatie, combisteamers etc. is professioneel ingericht en biedt veel werkruimte. Vanuit de keuken bereik je direct een binnenplaats voor de aanvoer van drink en etenswaren en de afvoer van vuil.
Achter de receptie is de lounge (25 m2) voor de hotelgasten met een TV, een kacheloven en het trappenhuis naar de hotelkamers op de eerste en tweede verdieping.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich:
• 6 2-persoonskamers (18 – 19 m2). Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamer met douche/WC. 5 van deze kamers hebben toegang tot een balkon op de oost- en zuidzijde.
• 2 familiekamers (20 – 24 m2) met eigen badkamer met bad en aparte WC en toegang tot het balkon op het oosten. In deze kamers is een vide gesitueerd met een twee persoons slaapgelegenheid.
• Een linnenkamer

Tweede verdieping
Op deze verdieping bevinden zich:
• 4 kleine appartementen (25 – 35 m2) met een apart woon- en slaapgedeelte (2 persoons) en een badkamer met bad en een separaat toilet. Hier is de mogelijkheid om in het woongedeelte met een slaapbank in het woongedeelte te werken.

Onderverdieping
• Toiletgroep met gescheiden dames (3x) en heren (2x) toiletten (22 m2) te bereiken via een trap vanuit het restaurant
• Een saunaruimte met turks stoombad, finse sauna, douches, separaat toilet en een relaxruimte (49 m2). Deze ruimte is via het trappenhuis uit het hotelgedeelte te betreden.
• Een opslag voor drank en fust voor de bar in het restaurant (6,7 m2)
• Een eigenaarswoning met aparte WC, badkamer en 2 slaapkamers (54 m2)
• Een personeelswoning die van buitenaf te bereiken is (31 m2)

Het hotel is vanwege de Coronapandemie gesloten en daarna niet meer open geweest.

Karakteristiek
Het hotel is in 1965 gebouwd en heeft een rijke historie om het organiseren van live muziek en was altijd het thuishonk van een beroemde Oostenrijks orkest (die Fidelen Mölltaler). Het geheel dient op sommige plaatsen zeker gemoderniseerd te worden, maar biedt een zeer goede kans aan een ondernemer in de horeca. Zowel het hotelgedeelte als het restaurant met groot buitenterras. De parkeerplaats biedt ook plaats aan touringcars en het hotel licht langs de touristische route in Ost-Tirol met ook zeer vele motorrijders.

Omgeving
Aan de doorgaande weg van Lienz naar de Gross Glockner (B107 in Iselsberg). Op korte afstand zijn de skipistes van Lienz met de Hochsteinberg en de Zettersfeldberg. Daarnaast biedt de omgeving veel wandel en fietsplezier en is het merengebied op korte rijafstand. Vanuit Lienz rijdt u in ruim 3 uur naar Venetië en ook de Istrische kust is op korte rijafstand.


Vraagprijs: € 895.000


Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Oostenrijk

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen géén aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Particuliere adverteerder:


Naam: J.I.P. GmbH
Tel: +436601635328Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Oostenrijk

Benieuwd wat úw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten