Logo HUISenAANBOD.nl
international properties realty logo second homes logo emigration
logo logo logo UW HUIS VERKOPEN ?
<<< Terug naar zoekresultaten
    
bewaarlijstBewaarlijst is leeg(0)

bewaarlijst   Spanje - AndalusiŽ - Granada - Alhama De Granada

Vraagprijs Ä 119.000

Vraagprijs Ä 119.000

Herenhuis te koop in Spanje - AndalusiŽ - Granada - Alhama De Granada - Ä 119.000

Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
Translate

Beschrijving:  


Granada Houses Makelaars presenteert met veel plezier dit grote, centraal gelegen herenhuis met ruime garage in het populaire stadje Alhama de Granada. U komt binnen via een grote hal betegeld in de Andalusische stijl en hieruit is een badkamer, de trap naar de bovenverdieping en de keuken. De keuken is volledig ingericht en groot genoeg om ook een eettafel in dezelfde ruimte te hebben. Net naast de keuken zijn deuren naar de garage en deuren naar het terras. Het terras is grotendeels overdekt en we raden de nieuwe eigenaar aan om de metalen platen te verwijderen om een grote L-vormige buitenruimte te creŽren. De garage is ook toegankelijk vanaf het terras. Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met een toilet eraf. Deze slaapkamer heeft prachtig betegelde vloeren in traditionele stijl, een groot raam met dubbele beglazing met verduistering en hoge plafonds. Ook uit de trap op de eerste verdieping is een zitkamer met nog drie kamers die uit deze kamer leiden. De zitkamer heeft een plat plafond, een traditionele tegelvloer, dubbele beglazing en rolluiken, en naast deze kamer is nog een kamer met dezelfde stijl vloer, maar met een geverfde balk en een pleisterwerkplafond. Twee andere kamers leiden naar buiten, beide met geverfde tegelvloeren en balkenplafonds en pleisterwerk. Op de bovenste verdieping aan de rechterkant van de trap is een grote kamer met balkenplafond en daarbuiten zijn nog twee kamers met volledig zichtbare houten plafonds en mooie tegelvloeren. Links van de trap is een grote ruimte met open haard, twee voorraadkasten. Een paar treden leiden naar een kamer met een traditionele stenen vloer, houten plafond en een klein balkon aan de patiozijde. De garage is groot en heeft een open haard en is groot genoeg voor twee auto's, of voor een auto en een werkplaats. Dit is een uitstekende gelegenheid om een groot huis te kopen dat op loopafstand van bars en winkels ligt. Bel of mail om een bezichtiging in te plannen.

Features: A Reformar. Garaje

Stel hier uw vraag over dit object:

Details:


   

Meer info over Wonen en kopen in Spanje

 
Toon alle grote foto's
Toon alle grote foto's
 
Stel hier uw vraag over dit object:
Prijswijzigingen voorbehouden. Aan onvolkomenheden in deze presentatie kunnen gťťn aanspraken worden ontleend noch bij de uitgever noch bij de adverteerder.
 

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:


Granada Houses Real Estate
Calle Argentina, 1
TOC”N
18380 GRANADA
Spanje

Contactpersoon: Dhr. Miguel Arco
Tel. +34615562214
https://www.granadahouses.es

Wij kunnen spreken / lezen:  Wij kunnen spreken / lezen Engels    Wij kunnen spreken / lezen Spaans  

Wij hebben aanbod in de volgende landen:

Spanje: 79 objecten
  

Kantoorinformatie:


At Granada Houses we are proactive, professional experts in real estate, with a wide knowledge of our zone, a large client and contact list, and 15 years experience. We offer a complete service to both buyers and sellers.\r\n\r\nAs a proactive estate agency we are constantly searching for new propeties on behalf of our purchasing clients, and for our sellers, we actively promote their property not just through websites but by direct selling to hand picked purchasers.\r\n\r\nWe believe itís very important to keep vendors up to date with the progress of their listing and to make recommendations to assist the sale of their property. Equally we believe it important to keep purchasers up to date with the progress of their investment and as such keep in regular contact as part of our sales service.\r\n\r\nWe aim to be honest and open about the sales/purchase process and the condition of the houses we list. As such, we do not use any filters or tricks to make houses and individual rooms look better than they are. What you see is what you get.\r\n\r\nWhere possible, for your top 3 choices, we offer a Remote Video Viewing by WhatsApp to show you a potential house before you even travel to Spain. There are a few locations where this isnít available.
Handige links:
Reageer op dit object

Bewaar dit object in mijn Bewaarlijst

Toon alle objecten in mijn Bewaarlijst

Print deze pagina

Informatie over Wonen en kopen in Spanje

Benieuwd wat ķw verhuizing naar het buitenland gaat kosten?

Vraag een vrijblijvende verhuisofferte aan:


Verhuizen naar het buitenland
<<< Terug naar zoekresultaten